כללי התארגנות לקניית פונטים של פונטייפ במחיר מיוחד

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחל;470736:
יש לי הצעה מהחברה של 120 משקלים ב1800 כולל? זה יוצא קצת יותר זול
אבל רציתי להתייעץ האם כדי לרכוש 120 משקלים או ש60 זה מספיק, כי אין לי עניין לשלם כ"כ הרבה (אני גרפיקאית-מתחילה)

לגבי ההצעה שלכם, אם אני מצטרפת אני יכולה לבחור פונטים עוד היום? כי אני צריכה את זה דחוף
תודה רבה!

לגבי השאלה הראשונה - אני לא יודעת לענות לך, פשוט תחליטי בעצמך: תכנסי לאתר של פונטייפ בקטגוריה הורדות ותורידי לעצמך את הקטלוג המלא. תנסי לבחור לעצמך 60 משקלים. אם את רואה שאת עדיין לא מסופקת תחשבי על יותר...

כן, אם את מבצעת עסקה את יכולה לבחור פונטים מיד.

• הוסף לסימניות
לשואלים ולמתעניינים:

אפשר להצטרף עד מחר בלילה (ראשון) בחצות בלבד!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתי ב;471720:
עוד לא התקשרו אלי. זה בסדר?

מוזר. אני אבדוק.

כל אלו שהעבירו לי את הפרטים עד כה - שמם הועבר לחברה והם יקבלו בעזרת ה' מחיר מבצע גם אם יתקשרו אליהם אחרי תום המבצע.

מי שעדיין לא העביר לי את הפרטים - נא להזדרז. חבל.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מי שלא שלח פרטים - לשלוח בדחיפות. אנחנו יכולים לקבל את תנאי המבצע רק עד סוף החודש הנוכחי (היום בחצות).

• הוסף לסימניות
תודה

GRN תודה לך כל הכבוד
כבר יצרו איתי קשר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה