כללי התבקשתי לעצב לוגו ווקסברגרי....

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע את חוו"ד (חוץ מעל הכתר הנדוש, מה לעשות לא היה לי עצבים לבנות עכשיו חדש)

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 146.2 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
תנסה בלי הכתר, ושהבנין יצא מהמסגרת, אחרת, כשהוא יהיה קטן לא יזהו מה יש בפנים.
עבודה מאד יפה

• הוסף לסימניות
מאוד מאוד יפה
חבל על הכתר
הרקע של 'פרחי' קאליב קצת סותר את עצמו עם המשמעות

עוד מעט תראה פה אשכולות התבקשתי לעצב לוגו כמו 'כהנא'

• הוסף לסימניות
עיצוב יפה כנ"ל, את גובה הבניין הייתי עושה יותר באמצע כדי ליצור יותר מירכוז וכן להגדיל את הבניין. בהצלחה..

• הוסף לסימניות
פששששששששש...

שני העיטורים מצדי הכתר תלויים באוויר...

• הוסף לסימניות
יפה מיוחד!!
אולי לנסות לסגור את הצדדים יותר, לא להשאיר א"ז פתוח.

• הוסף לסימניות
יפה!

1. האם הכיתוב "פרחי קאליב", "בנשיאות מרן כ"ק אדמו"ר שליט"א" - מונח על קלף, או על שיש? לדעתי צריך לעבד את המראה של הסטריפ הזה למראה מוגדר יותר - אם זה קלף - שיהיה פחות סדוק. אם זה שיש - מראה יותר שישי, חלקלק ומשקתף.

כמוכן, הנקודות בצד שמאל של הסטריפים - לא מתעגלים יפה כמו בצידו הימני.

2. הבניין: לרכך את הצל השחור מאחוריו או להגדיל מעט את הצל. העצים - לתת להם פחות נוכחות, במיוחד העץ השמאלי - כדאי להקטין אותו. את כל הבניין - אפשר להגדיל במעט.

(האם שייך לסגור את החלונות בבנין? ראיתי אותם במבט ראשון...)

3. החלק המרכזי, שבו צבוע בז' בצדדים, ליד המסגרת, תנסה להוריד מהצבע. בצד ימין במיוחד - נראה לי מידי הרבה מהגוון הזה. התכלת, אגב, מיוחד ומעשיר מאד את הלוגו!

הצלחות!

• הוסף לסימניות
הכתר כמדומני עם זכויות יוצרים. בדוק הענין
וקסברגר זה לא - העיצוב אבל, יפה.
ב"פרחי קאליב" הייתי מוסיף יותר ברק, משנה את הצבע אולי לזהבי יותר. אולי איזה כוכב זוהר בצד. יש מדריך בפרוג כיצד לעשותו (ברשימת המאמרים)
בנשיאות כ"ק וכו' יותר מידי מתוח לגובה. נסה לשפר.
והרבה הצלחה

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד
רק הייתי מיעצת להגדיל את הבנין על כל הרקע שיתפוס יותר נוכחות ולהוריד את הכתר....רואים השקעה!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
תמיד אפשר לשפר. צריך לשאוף למקסימום. וליישם את רוב ההערות שהעירו פה.
העבודה יפה ומוצלחת.
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה