" התהוות "

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 701 סמייל;776237:
אני מבינה מוטי- שגם אתה עמדת שמה נפעם, לא רק אני...
אבל איך הגעת לרקע השחור- הוא יושב שמה רק בשעות היום.

יש לי תמונות שלו עם הזכוכית הלוהטת ותמונות רק של הזכוכית הלוהטת
של 8 שנים בערך
כמעט כל פעם שאני שם ואני שם הרבה אני נעצר להסתכל ומצלם :)

התמונה צולמה בסביבות 12:30 בצהריים , הרקע השחור נוצר ממדידת אור
על הלהבה, או של הלהביור או של הזכוכית הלוהטת
זה כמו לצלם את השמש ב 12 בצהריים, כל השאר יצא חשוך לגמרי
מי שנמצא שם בימי שישי מוזמן לנסות :)

• הוסף לסימניות
אתה מדבר כאילו אתה נמצא בפורום צילום..... :)
היות והוא חשף את התמונה ע״פ האור הכי חזק שהיה בפריים המצלמה אוטומטית
עשתה שיהיה זמן חשיפה קצר, ע״מ שהאור החזק, היינו האש, יצא בחשיפה נורמאלית ולא בחשיפת יתר, היו
שכך, החשיפה היתה כ״כ קצרה, שאפ׳ תאורת היום החזקה (12:30 בצהריים) הוחשכה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איציק'ל;776359:
עשתה שיהיה זמן חשיפה קצר, ע״מ שהאור החזק, היינו האש, יצא בחשיפה נורמאלית ולא בחשיפת יתר, היו

עכשיו הבנתי !! :):p

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איציק'ל;776359:
נו באמת....
גם בצילום יש את כל הרמות....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה