התהפך מימין לשמאול???

• פותח הנושא IE
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לי עכשיו עדכון זה עשה לי את הבעיה המתוארת
‏‏לכידה.JPG

• הוסף לסימניות
אני עשיתי כך ועזר לי, אפשר לנסות:
בהגדרות >זמן ושפה> אזור ושפה בשפות מועדפות בד"כ מופיע אנגלית ועברית ,צריך להעביר את עברית שיהיה ראשון. כך:
‏‏לכידה1.PNG

כשלוחצים על השפה עברית יש חיצים למעלה ולמטה -לוחצים למעלה והוא מעביר את זה להיות ראשון

• הוסף לסימניות
איפה בודקים איזה עידכון לכרום יש לי
ואיפה משנים את השפה?

• הוסף לסימניות
מה לעשות אבל אצלי אני בדקתי ובהגדרות שפה השפה עברית היא הראשונה ובכל זאת יש את הX בצד שמאל

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני עשיתי כך ועזר לי, אפשר לנסות:
בהגדרות >זמן ושפה> אזור ושפה בשפות מועדפות בד"כ מופיע אנגלית ועברית ,צריך להעביר את עברית שיהיה ראשון. כך:
צפה בקובץ המצורף 362858
כשלוחצים על השפה עברית יש חיצים למעלה ולמטה -לוחצים למעלה והוא מעביר את זה להיות ראשון
אצלי אני לא רואה חיצים כמו אצלך???
אולי יש לי גירסה אחרת???

• הוסף לסימניות
תלחץ על השפה בשמאלי בעכבר וגם לך יהיה חיצים....

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה