עזרה "התחתנתם תאכלו אותה"

• הוסף לסימניות
היי,
אני רוצה להכין עוגה עגולה עם תמונה אכילה של החתן והכלה מהחתונה ולרשום "התחתנתם תאכלו אותה "
אשמח לעזרתכם
* איפה מוכרים דפים אכילים באשדוד?
* יש אולי מישהו שכבר עשה משהו דומה או איזה גרפיקה מעניינת ויכול לעזור לי עם רעיונות ?
מחכה לתגובות שלכם :)

• הוסף לסימניות
היי,
אני רוצה להכין עוגה עגולה עם תמונה אכילה של החתן והכלה מהחתונה ולרשום "התחתנתם תאכלו אותה "
אשמח לעזרתכם
* איפה מוכרים דפים אכילים באשדוד?
* יש אולי מישהו שכבר עשה משהו דומה או איזה גרפיקה מעניינת ויכול לעזור לי עם רעיונות ?
מחכה לתגובות שלכם :)
איזה רעיון מתוק...
תבדקי בשיווק היסמין באזור תעשיה

• הוסף לסימניות
אני מכירה את הרעיון הזה זה מדהיםםם אבל אין לי תמונה שמים את זה בחדר איחוד ושמים תמונה של האירוסים

• הוסף לסימניות
חברות עשו לי את זה... חבל שאין לי תמונה..
צילמו אותנו כשהחתן (בעלי...) בא לכסות אותי.
בזמן הסעודה הלכו לפתח על דף אכיל עם הכיתוב, הניחו על עוגה מוכנה מראש.
כשהגענו הביתה העוגה חיכתה לנו על השולחן...
זה היה מגניב וממש לעניין. (אצלי...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה