אבישי ויינגולד
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
יש לי הצעה מעניינת,
אך אין לי מספיק רקע עליו
מעניין אותך?
אך אין לי מספיק רקע עליו
מעניין אותך?
תציע ונראהיש לי הצעה מעניינת,
אך אין לי מספיק רקע עליו
מעניין אותך?
יש לך איזה שהוא פרטים עליו?עזריאל מנס
זכיין בישראל של שיטת EOS
ליעוץ ארגוני
מה חשוב לך לדעת?יש לך איזה שהוא פרטים עליו?
שיש לו קבלות והוא מצליח ואם הוא אמיןמה ח
מה חשוב לך לדעת?
אני לא מספיק מכיר מקרוב,שיש לו קבלות והוא מצליח ואם הוא אמין
לפי ההשוואה כאן ולפי תיאור פותח האשכול נשמע שהוא צריך דווקא כן יועץ ארגוניכדי שתוכל לדעת מה באמת אתה צריך להלן סיכום קצר על ההבדלים בין מהנדס תעשיה וניהול לבין יועץ אירגוני:
יועץ ארגוני מתמקד בשיפור ביצועי הארגון, יעילותו, ותהליכי העבודה בו, לרוב באמצעות שינויים ארגוניים, שיפור מיומנויות עובדים, ושיפור תרבות הארגון. מהנדס תעשייה וניהול, לעומת זאת, מתמקד בעיקר בתכנון, ניהול ושיפור תהליכים תעשייתיים, תוך שימוש בכלים כמותיים וניתוח נתונים. שניהם עשויים לעבוד באותו ארגון, אך תחומי האחריות העיקריים שלהם שונים.
ההבדלים העיקריים:
- תחומי התמחות:
יועץ ארגוני עוסק בעיקר בשיפור תהליכים ארגוניים, מבנה ארגוני, תרבות ארגונית, פיתוח מנהלים ועובדים, ושיפור תקשורת פנים ארגונית. מהנדס תעשייה וניהול מתמקד בשיפור תהליכי ייצור, לוגיסטיקה, ניהול מלאי, אופטימיזציה של תהליכים, ניהול איכות, ושיפור יעילות תפעולית.- כלים ושיטות:
יועץ ארגוני משתמש בכלים כמו ניתוח ארגוני, מודלים התנהגותיים, וכלים לשינוי ארגוני. מהנדס תעשייה וניהול משתמש בכלים כמותיים, ניתוח נתונים, סימולציות, ושיטות מחקר תפעולי.- מטרות:
יועץ ארגוני שואף לשפר את ביצועי הארגון, להגדיל את שביעות רצון העובדים, ולשפר את האקלים הארגוני. מהנדס תעשייה וניהול שואף לשפר את יעילות הייצור, להפחית עלויות, לשפר את איכות המוצרים, ולייעל את תהליכי האספקה.
עוזר אישי
מצטער.אני אבדוק עם מישהו
נו נו נו אתה יודע מה לומד המהנדס הדגול?אתה לא צריך יועץ אירגוני אלא מהנדס תעשיה וניהול טוב. הוא אמור לאפיין את תהליכי העבודה אצלכם ולטייב אותם. זו מלאכה של איסוף פרטים רבים ובחינתם במדדים קבועים על מנת ליעל את העבודה. יועץ אירגוני בד״כ אחד שמדבר הרבה ו״נותן עצות״ ולא דברים מעשיים, יעילים ומדידים. כל מפעל ומקום עבודה בו יש תפוקה אמיתית מחזיק או משתמש לעיתים במהנדס תעשיה וניהול (זה מקצוע הנדסי אמיתי ולא ״דיבורים״ בלבד.).
בהצלחה
באמת הגב תפוס אנסה אותופסח פרצוף יועץ עיסוי מעולה מניסיון (מחיר בהתאם) +972 55-306-5420
לזלזל יכול רק אדם שהתנסה באותו הדבר.... אני אמנם לא מהנדס אבל החתן שלי מהנדס תעשיה וניהול באחת החברות הבטחוניות הדגולות והוא בדיוק הפוך ממה שאתה מזלזל בו...נו נו נו אתה יודע מה לומד המהנדס הדגול?
קצת תכנןת קצת מתמטיקה קצת מנהל עסקים והרבה חרטה המקצוע הכי פח בתעשייה זה לא מהנדס
יש לה מרכז שלם שמתמחה רק בזה,ממליצה על אודליה פורוש - אלופה!!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //