דרוש מידע התייעצות בנוגע לקניית מדפסת עם מיכלי דיו

• הוסף לסימניות
לא מדובר בהזרקת דיו סטנדטית, כי אם במדפסת עם מיכל דיו שמדפיס במהירות של לייזר.
אני רכשתי לפני כחודש את המדפסת של אפסון ואני מאד מרוצה. (מדובר במשרד שמדפיס יחסית הרבה)
לפי החשבון שלי הגעתי לכ- 50 אגורות לדף, מחיר יחסית זול למדפסות אחרות
איכות ההדפסה מצוינת, הממשק נח במיוחד.
ובסך הכללי הרבה יותר נח ואיכותי ממדפסות של hp (לא מכיר ספציפית את המדפסת המוזכרת למעלה).
לדעתי אתה טועה אולי התכוונת 0.5 אגו' לדף... כי 50 אגו' לדף זה יקר מאדדדדד...

• הוסף לסימניות
אני קניתי את HP Smart Tank 515 מרוצה מאד אחרי שנה של הדפסות בלי סוף (הדיו עוד לא בחצי ויש לי עוד בקבוקים למילוי)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
השאלה היא איך איכות ההדפסה לאותיות בגודל זעיר, וכן בהדפסת תמונות עם דיוק, בHP יש לי היסטוריה טובה. השאלה באפסון?!
כמו כן העלות לדיו מקורי הינה כפליים לאפסון מול HP ב-HP המילוי עלות של 60 ל135 מ"ל ובאפסון 70 ל-65מ"ל.
לא מקוריים הייתי חושש, משום שבעבר מלאתי במחסנית דיו לא מקורי, והתוצאות היו נוראיות. וכשמלאתי מקורי התוצאות היו נפלאות. השאלה האם אפשר למלאות באפסון דיו של HP?!

• הוסף לסימניות
@פרי טוב
אני רכשתי מדפסת לפני חודש בערך דרך @ctrl-p קונטרול פי
מדפסת HP smart tank 515
חוץ מזה שהשירות של קונטרול ממש טוב וסבלני
אז המדפסת בנתיים מוכיחה את עצמה..... מבחינת מחיר-עשינו סקר שוק רציני לגבי הצרכים הספציפיים שלנו ולגבי המחיר והמסקנה הייתה המדפסת הנוכחית....
היא קומפקטית יחסית, מהירה ממש!!!!! והגיעה עם מלאי רציני של דיו...
לגבי שאלותיך-הדפים הם באמת חיצוניים למדפסת ולא באחסון פנימי אבל אני אישית לא רואה בזה חסרון משמעותי. יש להם את מקומם והם לא מתקמטים או משו.... לי זה עדיף כי ככה אני יכולה להכניס דפי טיוטה בקלות בלי להתעסק עם מגירות וכאלה.
לגבי גודל כתב-פונט לידר של פונטביט בגודל 10 יצא קריא-זה נראה לי הוכחה מספיק טובה לא?!
לגבי דיוק תמונה-לא ראיתי בעיות.
אם יש עוד שאלות, בשמחה :)

(לא מכירה את המדפסות של אפסון ואין לי אחוזים בHP או אצל קונטרול)

• הוסף לסימניות
לא מדובר בהזרקת דיו סטנדטית, כי אם במדפסת עם מיכל דיו שמדפיס במהירות של לייזר.
אני רכשתי לפני כחודש את המדפסת של אפסון ואני מאד מרוצה. (מדובר במשרד שמדפיס יחסית הרבה)
לפי החשבון שלי הגעתי לכ- 50 אגורות לדף, מחיר יחסית זול למדפסות אחרות
איכות ההדפסה מצוינת, הממשק נח במיוחד.
ובסך הכללי הרבה יותר נח ואיכותי ממדפסות של hp (אין לי מושג ספציפית לגבי המדפסת המוזכרת למעלה).
אשמח לדעת באיזה דגם מדובר

• הוסף לסימניות
יש כמה המלצות, נראה לי שהכי זול, בסדרה של החסכוניות זה מדפסת 4411 של קנון,
עולה לך 1350 ש"ח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה