התייעצות בנושא סוג שיש וחיפוי זכוכית

• פותח הנושא אא
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אנחנו בשלבים של הזמנת מטבח.
אני רוצה לעשות חיפוי זכוכית. קבלתי הצעות מחברת המטבחים ומעוד מקום במחיר של 1100-1250 ש"ח למ"ר (לא כולל מע"מ, לא כולל מדידות, הרכבה וחיתוך שקעים)
מדובר בזכוכית של מיטראני.
האם זה מחיר טוב? יקר? איפה אפשר למצוא זול יותר?

כמו כן, לגבי שיש הציעו לי בחברת המטבחים שיש מסוג DEKTON שמאד ממליצים עליו, אומרים שהוא מאד יפה, ומאד פרקטי. חזק מאד, לא נשרט ולא נשבר ואפשר להניח עליו סירים ותבניות רותחים בלי שום בעיה. כמובן שהוא יותר יקר ולכן ההתלבטות.
מישהו מכיר? התנסה? באיזה מחיר אפשר להשיג את זה?

• הוסף לסימניות
אף אחד לא יודע משהו על מחיר של חיפוי זכוכית?

• הוסף לסימניות
יש את דר זכוכית בדיזיין סנטר 1000 שקל למטר.
לא זוכר אם זה כולל

• הוסף לסימניות
לא התחברתי לגרניט פורצלן (דקטון וכו..)
אני מציע לך לראות את הגימורים של זה באולם תצוגה

• הוסף לסימניות
יש הבדל במחיר בין חיפוי זכוכית חלקה למודפסת.

• הוסף לסימניות
יש בזכוכית הבדלי מחירים משמעותיים בשוק

לי אישית עשו במחיר די זול
הם עובדים רק בגוש דן אם מתאים לך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטאזרית;2163286:
יש בזכוכית הבדלי מחירים משמעותיים בשוק

לי אישית עשו במחיר די זול
הם עובדים רק בגוש דן אם מתאים לך

גוש דן לא עוזר לי.
אני בצפון.

• הוסף לסימניות
יש לי מישהו שעשה אצלנו זכוכית ב650 למטר רץ (אם אני לא טועה). אבל לא יודעת אם הוא מגיע לצפון.
1000 ומעלה זה די יקר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RACHELIB;2163529:
יש לי מישהו שעשה אצלנו זכוכית ב650 למטר רץ (אם אני לא טועה). אבל לא יודעת אם הוא מגיע לצפון.
1000 ומעלה זה די יקר

שימו לב להפרש בין מטר רץ למטר רבוע
בד"כ במטבח בין השיש לארונות עליונים יש 50-60 ס"מ גובה, כך שמ"ר הוא בסביבות 2 מטר רץ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה