מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור מקצועי
צילום מקצועי
- הוסף לסימניות
רציתי להתייעץ.
אני מאוד מפחדת מרופא שיניים.
לאחר הרבה שנים סוף סוף אזרתי אומץ והלכתי לרופא פרטי [לא זוכרת איך הגעתי אליו] לפני כשבועיים והוא עשה לי עקירה בשיניים בשני צידי הפה ואני זקוקה לשתלים.
הוא מאוד מלחיץ אותי בזמן ואומר שכל עוד יש את ה"צורה" של החור לאחר העקירה [עוד לא התאחה]- ושאני צריכה לטפל בזה מהר-- לשים שתל לפני שהעצם תתאחה.
הוא רוצה שמחר כבר אשים את השתל הראשון "כדי שלא יהיה מסובך".
יש לציין שבעקירה שהיתה בשני שלבים [השיניים כפי הנראה היו במצב לא טוב וכנראה היו שבורות-- ובעקירה נשארו שאריות שיניים בשני צידי הפה.]
יש לציין שהטיפול הראשון שכלל תפרים פחות כאב. והטיפול בצד השני כאב מאוד והרגיש בי כאילו הרופא "נאבק" ועובד קשה מידי - דבר שהלחיץ אותי יותר.
אשמח להתייעצות דחופה:
1] האם זה נשמע תקין וכדאי להמשיך אצלו? [אין לי שום ניסיון קודם]
2] במידה ולא- האם יש רופא עליו אתם ממליצים מאוד- מקצועי וטוב, ואמין?
3] האם מישהו עבר משהו דומה ויודע להאיר את עיני לפני טיפול/תהליך כל כך משמעותי?
4] לכמה זמן תקף צילום סיטי לשיניים?
תבורכו! תודה רבה!
אפשר לענות לי גם בפרטי. תזכו למצוות!
אני מאוד מפחדת מרופא שיניים.
לאחר הרבה שנים סוף סוף אזרתי אומץ והלכתי לרופא פרטי [לא זוכרת איך הגעתי אליו] לפני כשבועיים והוא עשה לי עקירה בשיניים בשני צידי הפה ואני זקוקה לשתלים.
הוא מאוד מלחיץ אותי בזמן ואומר שכל עוד יש את ה"צורה" של החור לאחר העקירה [עוד לא התאחה]- ושאני צריכה לטפל בזה מהר-- לשים שתל לפני שהעצם תתאחה.
הוא רוצה שמחר כבר אשים את השתל הראשון "כדי שלא יהיה מסובך".
יש לציין שבעקירה שהיתה בשני שלבים [השיניים כפי הנראה היו במצב לא טוב וכנראה היו שבורות-- ובעקירה נשארו שאריות שיניים בשני צידי הפה.]
יש לציין שהטיפול הראשון שכלל תפרים פחות כאב. והטיפול בצד השני כאב מאוד והרגיש בי כאילו הרופא "נאבק" ועובד קשה מידי - דבר שהלחיץ אותי יותר.
אשמח להתייעצות דחופה:
1] האם זה נשמע תקין וכדאי להמשיך אצלו? [אין לי שום ניסיון קודם]
2] במידה ולא- האם יש רופא עליו אתם ממליצים מאוד- מקצועי וטוב, ואמין?
3] האם מישהו עבר משהו דומה ויודע להאיר את עיני לפני טיפול/תהליך כל כך משמעותי?
4] לכמה זמן תקף צילום סיטי לשיניים?
תבורכו! תודה רבה!
אפשר לענות לי גם בפרטי. תזכו למצוות!
הנושאים החמים