כללי התייעצות המומחים לוגו להפקות אירועים

• פותח הנושא shor
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הלוגו מצוין- בהתאם לנקודות אותם רשמת כבריף.
הוא משדר את מה שהוא צריך.- שאפו!!

ובכלל, אני חושבת שבאופן קבוע- הדרך היחידה והמקצועית להגיב על לוגו זה רק כאשר יש בריף!!
ליצור אוביקטים נחמדים ואף מעבר כל משתמש מתחיל באילוסטרייטור יכול- החכמה זה לראות אם פענחת נכון את הבריף ואם הלוגו עונה לדרישות!!

לכן אני מציעה שמהיום כל ניק שיעלה לכאן מיתוג ולא משנה למי ולמה ומה המטרה יעלה בריף מצורף- וכך נרויח כולנו גם יהיה יותר סינון ולא כל לוגו 'אומלל' (ואני מצטעאת שאני מתנסחת כך רק שמידי פעם מעלים פה איורים וצרות שרחוקים מלהיות לוגו ואף מבקשים שכל אחד ישפוט לפי טעמו האישי וראות עיניו הסויבקטיביות...) יעלה לכאן - וגם נוכל ללמוד פיענוח נכון של בריף.

• הוסף לסימניות
קצת רקע:
במקרה הלקוחה היא אחותי. ודוקא בגלל שזה משפחה ואני מכירה את כל הצדדים זרמתי עם הבקשה ועם הרצון שלה לשתף אתכם ולשמוע מכם (מה לא עושים למשפחה:)
מבחינתי זה לא מושלם.

ושרי את הכי מבינה את העניין בגלל זה אהבת... :)

תודה לכולם!

• הוסף לסימניות
ניסית בלי המסגרת העגולה?
פונט קליל יותר? (אלא אם כן היא פונה לקהל רציני ומכובד בלבד)
ואולי נגיעות צבע בקרניים, משהו עדין ולא מדי צבעוני.
או להחיות אותו בצורה אחרת, כמו - שכמה קרניים יפרצו יותר החוצה (כמובן ללא המעגל)
את יודעת מה יכול מאוד לעזור, אם תעלי תמונות של העיצובים שלה.
מה הסגנון?
סה"כ אני חושבת שהלוגו עדין, נקי, ועם כמה שיפורים יהיה מקסים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה