דרוש מידע התייעצות לגבי איך לבחור מחשב נייד

• הוסף לסימניות
שלום לכולם ותודה מראש למי שיעזור כאן .
אני מחפש מחשב נייד
הצורך הוא לעסק שלי .
לא משתמש ביותר מדי תוכנות ודברים כבדים וכו'
יותר לשימוש באינטרנרט ולהכיל מידע וקבצים ותיקיות של לקוחות וכו'
דברים מהסוג הזה .
מחשב שיהיה מהיר וקולט אינטרנט טוב וכו'
ואם מישהו מכיר חנות או מישהו שאוכל להתייעץ איתו באזור בני ברק אשמח.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
המלצה כללית - אין לי זמן כעת לכתוב יותר - באופן כללי החברה הטובה ביותר (לשפחות נחשבת כך) כיום היא DELL.
שים לב טוב על המעבד, וחשוב מכך - הזיכרון RAM (ג'יגה ראם), זה קובע את המהירות והיכולת לשאת הרבה כרטיסיות ופעולות באינטרנט וכו'

• הוסף לסימניות
ממליצה על 0548403533 - ירמי
הוא יוכל לעזור לכם מאוד אמין ומקצועי

• הוסף לסימניות
שלום לכולם ותודה מראש למי שיעזור כאן .
אני מחפש מחשב נייד
הצורך הוא לעסק שלי .
לא משתמש ביותר מדי תוכנות ודברים כבדים וכו'
יותר לשימוש באינטרנרט ולהכיל מידע וקבצים ותיקיות של לקוחות וכו'
דברים מהסוג הזה .
מחשב שיהיה מהיר וקולט אינטרנט טוב וכו'
ואם מישהו מכיר חנות או מישהו שאוכל להתייעץ איתו באזור בני ברק אשמח.
בוקר טוב

לפני בחירת מחשב, הכלל הכי חשוב שעליו להקפיד הוא:
לא לבחור מחשב לפי דגם מעבד, כמות ראם ונפח אחסון!!

זו טעות נפוצה, אבל זה כמו לבחור רכב לפי נפח המנוע שלו. כולנו יכולים להסכים שמרצדס חדשה עם מנוע טורבו 1600 סמק שווה הרבה יותר ממזדה 3 עם מנוע 1800 סמק.

יש משמעות רבה להבנה של איכות רכיבי המחשב השונים, הסדרה ואיכות הרכיבים והקירור. כל רכיב במחשב הוא עולם ומלואו ודורש ידע רב על מנת להבינו כראוי.

לצערי רוב ה'טכנאים' כיום לא למדו מעולם את הנושא באופן מסודר, והידע שלהם מבוסס במקרים רבים על תפיסות שגויות וחצאי אמיתות.

אתה מוזמן להתייעץ ללא עלות עם טכנאי מוסמך מצוות המכירות שלנו בטלפון או בווצאפ 0552-763-764
או לבקר בכתובת white-tiger.co.il (ניתן לקבל הנחה על המחיר הרשום אצל אנשי המכירות שלנו)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה