התייעצות לגבי התקנה שעשיתי

• הוסף לסימניות
רכשתי והתקנתי את האנטיוירוס של אווסט vpn secure line (משהו כזה...)
בפועל, הוא לא מצליח להפעיל אותו או לסיים את ההתקנה.
עשיתי התקנה ובמשך יום שלם היא רצה ולא הסתיימה.
הגיוני?
או שמשהו בנטפרי חוסם את זה?

אציין שוידאתי איתם קודם שאין בזה בעיה להתקנה.

אשמח לכל טיפ,
ממש חבל לי על הכסף שיילך לפח.

• הוסף לסימניות
רכשתי והתקנתי את האנטיוירוס של אווסט vpn secure line (משהו כזה...)
בפועל, הוא לא מצליח להפעיל אותו או לסיים את ההתקנה.
עשיתי התקנה ובמשך יום שלם היא רצה ולא הסתיימה.
הגיוני?
או שמשהו בנטפרי חוסם את זה?

אציין שוידאתי איתם קודם שאין בזה בעיה להתקנה.

אשמח לכל טיפ,
ממש חבל לי על הכסף שיילך לפח.

אני מאמין שזה משהו בחסימה, כי VPN זה פתח לפריצות של חסימות ולכן נטפרי וכדו' חוסמים את כל השרתים האלו. אני לא חושב שיש לך גם עניין להתחבר באופן זמני לפרוץ כי זה כנראה לא יעבוד גם אחרי ההתקנה. אולי תנסה למכור את הרישיון או אם אפשר לנסות להחזיר אותו או משהו כזה.

• הוסף לסימניות
הרבה פעמים קרה לי שהרישום הראשוני מצריך פתיחת דף אינטרנט מסוים, והוא חסום על ידי נטפרי, אבל אחר כך, זה עובד גם בלי הדף החסום ההוא. תנסה לגמור את ההתקנה בחיבור ישיר בלי VPN וסינון וחסימות וכו'

• הוסף לסימניות
חבל על הכסף איסט הרבה יותר טוב

• הוסף לסימניות
בשנתיים האחרונות, איסט לא מקבל ציונים טובים בטסטים הרשמיים.

את הסיפורים הללו אנחנו הטכנאים מכירים יותר מידי טוב.....
בטבלאות הדיפנדר והאווסט וכל מיני אחרים מקבלים יותר ציונים אפילו שבמבחן המעשה היום יומי אנחנו יודעים שזה לא נכון בהחלט.

• הוסף לסימניות
אני אברר את זה מול חברת הסינון. תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה