התייעצות לגבי תבנית עם באגים

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
אחת הלקוחות שלי רכשה תבנית מTHEME FORST במחיר מלא!
וזו הפעם השלישית כבר שאני מגלה באגים ובעיות בתבנית
אין שם תוספים מיוחדים...
ובתמיכה תקנו לי את זה פעמיים ובפעם השניה שמתי לב שהם מרחו שם את הבעיות.

הלקוחה בטעות כבר פתחה סכסוך ע"י פאייפאל (מול אנווטו)
אנווטו סגרו לה את החשבון, כך שאני לא יכולה לאיים עליהם שאכתוב משהו שלילי
מה אתם עושים במקרה כזה, למי פונים?
אני רוצה לזרוק את התבנית הזו.. השתגעתי ממנה..
אין לי כח שיתקנו וחוזר חלילה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י album;1956538:
הלקוחה בטעות כבר פתחה סכסוך ע"י פאייפאל (מול אנווטו)
אנווטו סגרו לה את החשבון, כך שאני לא יכולה לאיים עליהם שאכתוב משהו שלילי

מה פירוש המשפט הזה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י album;1956538:
אני רוצה לזרוק את התבנית הזו.. השתגעתי ממנה..
אין לי כח שיתקנו וחוזר חלילה.

לא הבנתי - אז איפה בדיוק הבעיה?
תזרקי את התבנית הזו ותתקיני חדשה. 50 דולר לא שווים את העצבים האלה...
באגים בתבניות זה דבר קיים.
(פעם קניתי תבנית די מפורסמת של חברה די מפורסמת. באחד הדפים היתה שם בעיה חמורה של תצוגה במכשירין ניידים. שלחתי להם פנייה. הם ענו שכל הצוות שלהם ישב על זה וניסו לתקן את הבאג, אבל לא הצליחו. והציעו שאני אבקש עזרה בhttp://stackoverflow.com/ :rolleyes: )

• הוסף לסימניות
חייב לציין שאני מופתע לרעה. האמת שכבר איזה שנה וחצי שאני לא רוכש תבניות מ themeforest , אבל כשהייתי רוכש בעבר התמיכה הייתה מעולה ופתרו באגים במהירות.

מוזר מאוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י s976;1957294:
(פעם קניתי תבנית די מפורסמת של חברה די מפורסמת. באחד הדפים היתה שם בעיה חמורה של תצוגה במכשירין ניידים. שלחתי להם פנייה. הם ענו שכל הצוות שלהם ישב על זה וניסו לתקן את הבאג, אבל לא הצליחו. והציעו שאני אבקש עזרה בhttp://stackoverflow.com/ :rolleyes: )

כמו שאני מבינה אין כ"כ מה לעשות??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shlomi;1957388:
חייב לציין שאני מופתע לרעה. האמת שכבר איזה שנה וחצי שאני לא רוכש תבניות מ themeforest , אבל כשהייתי רוכש בעבר התמיכה הייתה מעולה ופתרו באגים במהירות.

מוזר מאוד.

לכל תבנית יש חברה אחרת, כמו שאני מבינה החברה הזו (של התבנית לא משהו, וגם התבנית..:()
אני מצטערת עמוקות שאני לא בחרתי לה את תבנית...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י s976;1957294:
התשובה הכי הגיונית.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י album;1957390:
כמו שאני מבינה אין כ"כ מה לעשות??
למה לא? אפשר. אפשר לפנות לחברה שיצרה את התבנית ולבקש שיתקנו. אני רק התכוונתי שבמקרה הזה, יכול לקרות שהמניע העיקרי שלך זה - להיות צודק - לקבל תמורה לכסף ששילמת. ואני מציע לשקול אופציה אחרת - לא להיות צודק אלא להיות חכם. הזמן שלך והעצבים שלך גם שווים משהו, לא?

• הוסף לסימניות
עכשיו אנחנו מגלים שכל פעם שמשנים את השפה של מערכת וורדפרס (בהגדרות, כן?), יש בעיות ררציניות בתבנית...
ממש ממש מוזר, לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י album;1957775:
הכסף של הלקוחה לא שלי

מתכוונים כאן להגיד כנראה שאת צריכה לשאת בעלות רכישת תבנית נוספת :(

• הוסף לסימניות
למזלי הלקוחה מבינה אנגלית מצויין
רק זה נשמע לי באג רציני... לא מתחשק לי לגלות עוד כאלו דברים כשהאתר מפורסם.
(התבנית כשלעצמה מיוחדת ומשרתת את הלקוחה בדיוק, רק החשש הזה... )
נתקלתם פעם בדבר כזה שהתבנית לא תומכת בוורדפרס בעברית?

• הוסף לסימניות
לא מזמן קניתי לבנית לבניית אתר חדשות, והתבנית היתה מלאת באגים.
פניתי לאנווטו והם החזירו לי את הכסף.
אז לא צריך מיד לפנות לפייפאל וליצור סכסוכים.
אפשר לפנות לאנווטו, להסביר שבטעות היא פנתה דרך שם ולהסביר מה היתה הבעיה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה