התייעצות התייעצות לפני קניית מחשב

• הוסף לסימניות
קיבלתי המלצות רבות ללכת לכיוון של ThinkPad,
ידוע לי שיש כמה תת סדרות בתוך הסדרה הזו אבל אני לא מצליח להבין את הסדר שלהם, מה פחות טוב ומה יותר טוב, במגבלות התקציב שיש לי (גג 3000 ש"ח בתשלומים) הכי התאים לי סגנון המחשב הזה ( הדגם הוא: ThinkPad E15 או E14) - קישור, בעיקר בגלל המפרט של הזכרון רם ודגם המעבד שנשמע טוב (I5 דור 10) ומערכת ההפעלה,
אשמח לקבל מכם עצה והכוונה לשאלות הבאות:
  1. האם זה מחשב טוב באמת, מכירים אותו? יצא לכם להשתמש בו?
  2. נראה מגושם או יפה ועדין (כנראה ענין של טעם, אבל בכל זאת....)
  3. מה באמת ההבדל בינו לבין כל מחשב אחר, נניח לדוגמה מסדרת IDEA PAD שלהם?
  4. האם זה חסרון שהזכרון בדיסק הקשיח הוא רק 256 GB, או שזה מספיק
  5. האם זה באמת מתאים לצרכים שלי (מתעסק בעיקר באקסל וחישובים מורכבים, תכנות בפייתון, ויזואל סטודיו Spyter וכדו', וכתחביב גם מתעסק בתוכנות עריכת סרטונים או עיבוד תמונה (לא גרפיקאי וכדו')
אודה מאוד לתגובתכם!

• הוסף לסימניות
אני ממליץ מאד על הסדרה עצמה של ThinkPad
כל המחשבים שאני מתעסק איתם הם ThinkPad.

לגבי המפרט, זה ממש לא קשור לדגם,
בכל דגם אתה יכול להרכיב מפרט שונה בתכלית...

• הוסף לסימניות
תודה על התגובה!
ולגופו של ענין: נכון, ויש שם באמת גם של 516 GB אבל זה עולה כמובן יותר, לכן אשמח באמת לשמוע את חוו"ד, האם זה מספיק לאדם שמשתמש בכמה תוכנות יותר מאדם פשוט (עורך תורני לדוג') או שזה לא משמעותי, השאלה האם להשקיע יותר כסף,
ומה באמת ההבדל בסדרות, מה המחשב הזה עושה יותר מכל מחשב אחר, האם ההבדל הוא רק באיכות חומרה?

• הוסף לסימניות
לא מכיר את המחשב הספציפי, אבל המחירים של השדרוגים בקישור שהבאת - הזויים.
שים לב לא ליפול בזה.

• הוסף לסימניות
@אש א.ש. והמחירים של שניהם בהתאם!
אשמח לחיווי דעה על הדגם הספציפי שנשמע לי די סטנדרטי בסדרה,
או לקישור למחשב ראוי אחר

אשמח סתם כך שיענו לי על השאלה שלי בנוגע להבדלים בין סדרות מחשבים שונות,
אודה מאוד לתגובתכם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה