התייעצות על תוכנות תלת מימד

• הוסף לסימניות
שלום לכולם!
אם אני רוצה ללמוד תלת מימד על מה אתם ממליצים?( למדתי רק זיבראש)
יש כ"כ הרבה סוגי תוכנות , ואני מאבדת את הכיוון...
תוכלו לפרט לי אלו תוכנות יש ולמה ניתן להגיע בכל תוכנה, ומה התוכנה שאתם ממליצים (מבחינת האפשרויות, התוצאה, הקלות, זמן הלימוד..)?
ואם תוכלו לצרף לי דוגמאות עבודה שמאפיינים במיוחד כל תוכנה בנפרד אשמח לראות.
נ.ב.
אם יש תוכנות שניתן ללמוד לבד ובקלות רק ממדריכים אשמח לדעת עליהן.

תודה רבה מראש!!!

• הוסף לסימניות
blender, אחלה תוכנה, והפלוס הכי גדול שלה שהיא בחינם לגמרי!
אפשר להגיע איתה לאותם תוצאות כמו בשאר התכנות פחות או יותר והיא מאוד טובה ומקצועית...
יש לה גם מלא אפשרויות נוספות כמו עריכת סרטים, ולהוסיף אפקטים לתמונה אחרי הרינדור ועוד.
יש גם הרבה מדריכים באינטרנט (באנגלית כמובן...)

• הוסף לסימניות
מצטרף למה שגלעד פ כתב בתוספת הערות קטנות.

1. עם בלנדר אפשר להגיע לאותן תוצאות כמו בתוכנות מסחריות אחרות.

2. אני לא יודע למה כונתך ב"קלות" אבל לימוד תוכנות תלת בדרך כלל הוא מורכב, חלקן יותר וחלקן פחות. ביחס לבלנדר, בגלל שהיא נחשבת לתוכנה מתקדמת עם אפשרויות רבות היא נחשבת ליותר מסובכות (ביחס לסקצ'אפ למשל).

מקוה שעזרתי...

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה