התייעצות- פח במטבח

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם.
בסוף סגרנו על מגירה לפח, עם 2 מוטות. מקווה שנהיה מרוצים בעז"ה.
בלי נדר אשתדל לחזור עם מסקנות אחרי זה בשביל כל מי שגם ירצה לדעת בעתיד מה כדאי.

• הוסף לסימניות
מה אתן אומרות על פח בתוך הארון, אך שיהיה פתח בשיש שמעל הפח.
כך מבינת סידור המטבח, זה יפה. ולזרוק דברים זה קל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מחשב נייד;2438948:
מה אתן אומרות על פח בתוך הארון, אך שיהיה פתח בשיש שמעל הפח.
כך מבינת סידור המטבח, זה יפה. ולזרוק דברים זה קל.

פח פתוח באמצע המטבח?
הריח...
ומה אם יפול משהו אחר בטעות?
גבוה מידי לילדים

• הוסף לסימניות
שריתוש הפתח לא מיועד לילדים מיועד למבשלת לזרוק קליפות זה מצוי במלונות ומסעדות וכו' בבית פרטי כשהשיש מיועד לעוד דברים מצריך כיסוי ואז הכיסוי לא אטום עם שאר השיש ומים חודרים בכייף פנימה ויוצרים בעיה
אם יש לך שיש צדדי או בלי כיור שיכולים לייעד אותו לקילוף ולא תשפכי שם מים אולי זה אפשרי
בפועל נדמה לי לא יעבוד,כל שיש רוחציםם במים. צריך פתרון סגירה הרמטי מחומר שיש ,לא מה שידוע לי בנתיים.. בהצלחה בכל אופן

• הוסף לסימניות
שריתוש הפתח לא מיועד לילדים מיועד למבשלת לזרוק קליפות זה מצוי במלונות ומסעדות וכו' בבית פרטי כשהשיש מיועד לעוד דברים מצריך כיסוי ואז הכיסוי לא אטום עם שאר השיש ומים חודרים בכייף פנימה ויוצרים בעיה
אם יש לך שיש צדדי או בלי כיור שיכולים לייעד אותו לקילוף ולא תשפכי שם מים אולי זה אפשרי
בפועל נדמה לי לא יעבוד,כל שיש רוחציםם במים. צריך פתרון סגירה הרמטי מחומר שיש ,לא מה שידוע לי בנתיים.. בהצלחה בכל אופן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה