התייעצות פלאפונית

• פותח הנושא trew
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש מבצע בפלאפון של 750 דקות שיחה (400 לנייחים ו350 לקומות הכשרות)מעבר לזה או למספרים שלא מאושרים עולה 49 אגורות שיחה
התשלום הקבוע הוא 110 ש"ח לשני הפלאפונים וה-750 דקות זה לכל מכשיר בנפרד (מה שאומר 1500 דקות 800 לנייחים 700 לקומות הכשרות)
מה אתם אומרים שווה ללכת על זה?

• הוסף לסימניות
א: משתמש פרטי או עסקי?
ב: זה תלוי אך ורק בשגרת השימושים שלך. שלוף שניים שלושה חשבוניות מהתקופה האחרונה וסכם את הרגלי השימוש שלך. זו הדרך הטובה ביותר.

• הוסף לסימניות
110 ש"ח זה לא מעט.
בסלקום ובאורנג' מבצעים דומים. סלקום -600 דק', אורנג' 680 דק'.
מחיר קבוע יש לבדוק. (בסלקום נראה לי 20 ש"ח לחודש)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוכון;411169:
110 ש"ח זה לא מעט.
בסלקום ובאורנג' מבצעים דומים. סלקום -600 דק', אורנג' 680 דק'.
מחיר קבוע יש לבדוק. (בסלקום נראה לי 20 ש"ח לחודש)
גם סלקום וגם אורנג' הדקות הם רק לסלולרי כשר. לכן יש לבדוק את הרגל השימושים.

• הוסף לסימניות
אני לא בעד התשלום הקבוע (בעיקר כשהוא גבוה).
אני גורסת: דיברתי - תחייבו אותי. לא דיברתי - אל תחייבו!
תבדוק מבין הטלפונים ששמורים לכם בטלפונים הנוכחיים כמה מהם הם בקומות הכשרות וגם את הרגלי השימוש שלך: האם יש לך הרבה שיחות לטלפונים נייחים? לאנשים בעלי פלאפונים כשרים?

לי למשל הציעו משהו דומה אבל יש טלפון בבית עם 2,000 דק' חינם לנייחים כך שאת השיחות לנייחים משתלם לי לעשות בעיקר מהבית. בדקתי כמה מספרים כשרים יש לי בזיכרון ומצאתי רק שתי חברות ישנות שמדברים איתן אחת ל... - אז ממש לא השתלם לי!
בסוף נתנו לי מחיר נמוך אחיד לכל היעדים + 3 יעדים חינם (של פלאפונים מאותה חברה ונייחים). לדעתי - שווה יותר!

• הוסף לסימניות
תיזהר מחברת פלאפון!!

• הוסף לסימניות
הייתי שם עד היום למה להיזהר מהם
יש לי איתם כן בעיה כי הם העלו לי את התעריפים אחרי שסיימתי איתם חוזה
ולא השאירו אותי במחיר של המסלול הישן
כמובן שהם עשו את זה בלי להודיע נראה לי שמי שרוצה לעשות כסף מתביעה עליהם יש לו הזדמנות לי אין כח אליהם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;411268:
יש לי איתם כן בעיה כי הם העלו לי את התעריפים אחרי שסיימתי איתם חוזה
ולא השאירו אותי במחיר של המסלול הישן
כמובן שהם עשו את זה בלי להודיע נראה לי שמי שרוצה לעשות כסף מתביעה עליהם יש לו הזדמנות לי אין כח אליהם
וזו בדיוק הסיבה להיזהר מהם... האמת שמתגבשת תביעה ייצוגית בנושא. ימים יגידו איך יפול דבר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;411268:
לי אין כח אליהם

גם לי אין כח אליהם, ומהסיבה הזאת מידי תקופה הם מעירים לי מספר ישן שאני אפי' לא זוכר איך היה המכשיר שלו ומעבירים למסלול עם תשלום חודשי, והם יודעים ששנים המספר לא בשימוש. כל חודש כסף לפח.

אגב, ממש לא מזמן, סוכן של פלאפון מכר את המסלול שאתה מדבר עליו והבטיח שזה 20 ש"ח לחודש כולל הכל מכל, אח"כ כשהחבר התקשר לשרות לקוחות אמרו לו מה פתאום זה 55!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה