דרוש מידע התייעצות תוכנית אדריכלית ליחידת דיור

• הוסף לסימניות
שלום
אני אשמח לחוות דעת מאנשים אם ידע, הן אדריכלי והן כשוכרים פוטנצייאלים.

אני מעוניין לבנות יחידת דיור להשכרה, יש לי 2 אופציות.
ההבדל ביניהם הוא האם האמבטיה תיהיה מתוך החדר שינה, ואז אין חלון כלל לחדר, ונעשה חלון עליון מעל הדלת של האמבטיה כדי שאם ירצו אויר יוכלו להשאיר פתוח את החלון החיצוני של האמבטיה ויכנס אויר דרך זה לחדר השינה.
אופציה 2, להעביר את האמבטיה למיקום של החצי חדר בכניסה לדירה... ואז יהיה חצי חדר שהוא פחות נוח לשימוש כחצי חדר, כי הוא יהיה חדר בתוך חדר, אבל אז יוכלו לפני שמעבירים ילדים לחצי חדר להשאיר כל הזמן את הדלת בין חדר השינה לחצי חדר פתוחה וכך יכנס האויר.

תודה

אשמח בתגובות לגילוי נאות האם אתם עונים בתור אדריכלים / מבינים בזה או בתור שוכרים מה הייתם מעדיפים.

תודה

קבצים מצורפים

• אאא.pdf
    KB 147.6 · צפיות: 66
  • בבב.pdf
    KB 228 · צפיות: 56
  • הוסף לסימניות
אופציה ב, אבל עם פתח עליון בקיר המפריד, כמו שתארתם שאתם רוצים לעשות באופציה א
האופציה של חדר שינה ללא אוורור בכלל, והאוורור היחיד הוא מאמבטיה מלאת אדי מים, נשמע לי ממש לא סימפטי

• הוסף לסימניות
באופציה ב' לא מומלץ לאוורר את השירותים עם חלון לחדר המגורים, עדיף לסגור את החלון ולעשות מפוח ישיר החוצה

• הוסף לסימניות
תודה לכם.

אשמח לעוד תגובות....

חכמת ההמונים...

מצו"ב כקובץ תמונה לטובת הגולשים.

קבצים מצורפים

• אאאבבב..jpg
    2 MB · צפיות: 24
נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה