התייעצות תכנון חלל מטבח וסלון

האם להוריד הקיר

• כן

הצבעות: 2 40.0%
  • לא

הצבעות: 3 60.0%

• סה"כ מצביעים
    5
  • הוסף לסימניות
מצורף קובץ של קומת כניסה של דירה בבניה, יש לנו אפשרות לבקש מהקבלן לא לבנות את הקיר בין הסלון למטבח, אשמח לסיוע האם כדאי להוריד את הקיר ובאופן כללי כיצד כדאי לתכנן את המטבח, היכן למקם מקרר תנורים ו פינת אוכל. המטבח לא גדול במיוחד ויש לו 2 חלונות שגם כן לוקחות מקום שיכל לשמש לאכסון,
על פי התכנית השטח בין המטבח לשרותים הוא לשולחן שבת.

קבצים מצורפים

• Screenshot_20190807-175729_Drive.jpg
    Screenshot_20190807-175729_Drive.jpg
    KB 423 · צפיות: 386
  • הוסף לסימניות
זה קצת שאלה גדולה, בשבילה אנשים משלמים כסף.
אני מציעה שתעשו לעצמכם סקיצה איך אתם רוצים את המטבח שלכם וכך נוכל לתקן ולשכלל..
וכן גם לגבי הקיר זה מאוד תלוי בצרכים שלכם בבית ברמת הפרטיות שאתם רוצים בכל חלל וחלל. ומה שאני מנסה להגיד פה שתכנון המטבח או הורדת קיר זה לא דבר של מה בכך ומצריך המון חשיבה לפני שבכלל אנו יכולים לייעץ לכם. ולכן כדאי שתשבו עם עצמכם (או שתקחו מעצבת) תשאלו את השאלות הנכונות תענו את התשובות ולפי הפורגרמה המדוייקת ביותר עבורכם תדעו איך נכון לתכנן ולשפץ את המטבח ואם להוריד את הקיר או לא.. ותעלו לפה את המסקנות וכך נוכל להתחיל לעזור ולהיות ממוקדים יותר.. :) הצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
אם אתם מתכננים לקחת מעצבת למטבח בעתיד, קחו אותה עכשיו!
תשבו איתה על החלומות והצרכים שלכם ןתתאימו את הבניה אליכם.
זה עכשיו קיר, עוד מעט זה מיקומי גז חשמל ואינסטלציה.
חבל שתקבלו החלטות באויר שאחרי זה תצטערו על זה.

• הוסף לסימניות
השירותים תופס מקום יקר.
צריך העמדת ריהוט

• הוסף לסימניות
אכן או מחפשים לעתיד מעצבת, כעת דחוף לקבלן לקבל תשובה על הקיר.
תודה לעונים

• הוסף לסימניות
אני הייתי מורידה את הקיר, וגם את הקיר של הכיור נט''י, הוא תופס המון מקום בצורה לא מוצדקת לחלוטין.
ואם בכלל אפשר להעביר את השירותים אל מתחת למדרגות ולהרויח סלון פתוח, מרווח ויפה.

• הוסף לסימניות
לשבור את הקיר ולהרחיב את המטבח.
או ליצור שם פינת אוכל או משהו כרגע זה שטח מבוזבז לחלוטין

• הוסף לסימניות
אני הייתי משאירה קיר באורך מטר להסתרת המקרר ומורידה את שאר הקיר.
השאלה מה אתם רוצים? מטבח פתוח או סגור. אני יודעת שיש אנשים שמעדיפים מטבח עם אפשרות סגירה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה