התייעצות תכנון מטבח

• הוסף לסימניות
לי ג”כ מרגיש שיותר נכון להעביר את החדר עבודה בשביל לקבל סלון גדול יותר ומטבח בצורה נוחה יותר

קבצים מצורפים

• Screenshot_20231109_111604_Noteshelf.jpg
    Screenshot_20231109_111604_Noteshelf.jpg
    KB 787.3 · צפיות: 56
  • הוסף לסימניות
אתן יכולות בבקשה להסביר לי מה אני מפספסת בעניין החלון?
אני רואה שיש פה כמעט תמימות דעים שלא כדאי לשים לידו משטח עבודה, אבל לא מבינה מה הבעיה בזה. זה דווקא היה נראה לי נחמד שעובדים עם הפנים החוצה. ראיתי הרבה מטבחים שבהם שמים כיור ליד חלון (אני מודעת לחסרונות של כיריים ליד חלון, אבל העניין פה הוא עצם משטח העבודה ולא מה שמונח עליו. נניח לצורך העניין שיש שם משטח אפיה)
גישה לפתיחת החלון - החלון יהיה מחולק ותהיה גישה לנקודת הפתיחה. בדקנו מרחקים וזה לכאורה בסדר גמור.
אור ואויר - לא אמור להיות הבדל אם יש או אין שם שיש.
גישה לחלון לעמוד לידו להסתכל החוצה - לא רואה סיבה שמישהו ירצה לעשות את זה סתם ככה. זה לא כיוון מעניין.
מראה - מתחבר לי יותר חלון רחב בקצה של ח' מאשר בקצה של שני מקבילים. התכניות כבר עברו ועדה אז שינוי מפתח החלון כנראה לא אפשרי בלי הרבה בלגן.

• הוסף לסימניות
לי ג”כ מרגיש שיותר נכון להעביר את החדר עבודה בשביל לקבל סלון גדול יותר ומטבח בצורה נוחה יותר
סליחה, ראיתי את זה קודם בלי השרטוט.
זה כיוון מעניין.
יצריך להיפרד מהרצון לשדרג את המטבח על ידי חלון ואוורור, וגם המטבח חשוף לגמרי לסלון שזה עוד שינוי קונספט. צריך לחשוב על זה...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אתן יכולות בבקשה להסביר לי מה אני מפספסת בעניין החלון?
אני רואה שיש פה כמעט תמימות דעים שלא כדאי לשים לידו משטח עבודה, אבל לא מבינה מה הבעיה בזה. זה דווקא היה נראה לי נחמד שעובדים עם הפנים החוצה. ראיתי הרבה מטבחים שבהם שמים כיור ליד חלון (אני מודעת לחסרונות של כיריים ליד חלון, אבל העניין פה הוא עצם משטח העבודה ולא מה שמונח עליו. נניח לצורך העניין שיש שם משטח אפיה)
גישה לפתיחת החלון - החלון יהיה מחולק ותהיה גישה לנקודת הפתיחה. בדקנו מרחקים וזה לכאורה בסדר גמור.
אור ואויר - לא אמור להיות הבדל אם יש או אין שם שיש.
גישה לחלון לעמוד לידו להסתכל החוצה - לא רואה סיבה שמישהו ירצה לעשות את זה סתם ככה. זה לא כיוון מעניין.
מראה - מתחבר לי יותר חלון רחב בקצה של ח' מאשר בקצה של שני מקבילים. התכניות כבר עברו ועדה אז שינוי מפתח החלון כנראה לא אפשרי בלי הרבה בלגן.
אני איתך בזה
לא רואה בעיה, ואף רואה יתרון בהוספת משטח פה מתחת החלון

• הוסף לסימניות
מה אומרים עכשיו?
האדריכלית אומרת שאפשר לגנוב אורך משירותי האורחים ולכן אפשר לשים את הבילד-אין ליד המקרר.
הפסנתר יעבור למקום של ארון המעילים, ארון המעילים יעבור לנישה על חשבון חדר העבודה.
במקום של הפסנתר נסדר מחדש את הפינה ונוסיף שם ארון, שיהיה עוד אחסון וגם קצת קישוט. עוד לא חשבנו בדיוק איך.
פינת אוכל יכולה לזוז קצת כדי שיהיה מרחק מטר+ בינה לבין האי.
Capture.JPG

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה