התייעצות

• הוסף לסימניות
שלום
מה דעתכם על נער שרוצה להתפתח בציור ולעבור ללוח גרפי. איזה עדיף? יש אפשרות גם ללא מחשב?
אשמח לעוד עצות
תודה מראש

• הוסף לסימניות
שיו.
ממש, אבל ממש צריך לנעוץ אשכול שמכיל את כ-----ל המידע.
יש כאן בפורום אוצרות בלומים, ממש אשכולות על אשכולות מלאים ומפוצצים במידע חיוני וחשוב מאוד למתחילים.
לא נעים לי - אבל הטריחו עצמכם ועיינו באשכולות עברו וראו שלום.

ולצדיק שיקושש מן הבר ויביא ליקב ויבשילו האשכולות, ייאמר - אחלה גבר אתה.

• הוסף לסימניות
ובכל אופן?

• הוסף לסימניות
בס"ד נעשה ונצליח

נער שרוצה להתפתח בציור צריך
א. להירשם לפורום
ב. לגלוש לראות הסברים שכותבים ללמוד שיטות ולהתיעץ
ג. להתאמן
ד. בודאי שניתן ללא מחשב (אם הוא רוצה לשתף הוא צריך סורק) אני בטוח שאין אחד שחולק עלי שכמה שלוח גראפי חוייתי וכיפי עדין דף זה הרבה יותר 'אורגינל' וחי! ...

נ.ב אנשים לא יודעים אבל את התמונת פרופיל שלי ציירתי וצבעתי במחשב בגיל 14

• הוסף לסימניות
לדעתי, שיתחיל עם לוח בסיסי ולא מידי משוכלל בשביל החוויה וההתנסות, ואח"כ, אם הוא ירצה להתמקצע שיקנה מקצועי ויקר יותר.
אני חושבת שיש סדרה טובה של wacom במחירים הגיונים.

• הוסף לסימניות
למה בשביל להתפתח בציור צריך לוח גרפי?
אני מציירת כבר שנים באופן חובבני, עוד כמה שנים באופן יותר מקצועי, ורק לפני איזה חודשיים קניתי לוח. לא מרגישה שזה האט את ההתפתחות, אולי להפך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pinati;1578311:

כנאמר רק בשפה פשוטה - :) תעשי חיפוש, יש על איזה כמה וכמה אשכולות מפורטים ביותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה