עזרה התיעצות -טאבלט מסין וגוגל

• הוסף לסימניות
שלום
אני מבקשת לענות ענייני למי שמבין בזה.
מסיבה מסוימת נאלצתי לרכוש טאבלט.

מכיון שכבר יצא לי לטוס לסין רכשתי אותו שם. העניין הוא שהסינים וגוגל לא ממש הולכים ביחד.. ואחרי הרבה טררם הצלחתי סוף סוף להתקין גוגל פליי.
אלא שפתאוםהיה עדכון גרסה וכ-ל האפליקציות שקשורות לגוגל לא מופיעות!
לא כרום, לא גוגל פליי וגם לא וייז..
איך מחזירים לגרסה קודמת? או אולי יש פתרון אחר?
זה מכשיר של חברה בשם huewai משהו כזה.. מקווה שאייתתי נכון.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ניסיתם להתקין apk?

• הוסף לסימניות
הבעיה עכשיו שמה שלא עבד הסרתי מהמכשיר, ובגוגל פליי מופיע כאילו מותקן ולא מתקין פעמיים.. ובטאבלט אין לי את זה
לדבר כזה יש פתרון?

• הוסף לסימניות
מה הכוונה apk?
לא התייחסתם בכלל למה שכתבתי לעיל, תקראו שוב,
קובץ apk זה קובץ אפליקציה לאנדרואיד, מאפשר התקנה ידנית ללא תלות בgoogle play

• הוסף לסימניות
איך מתקינים את זה?

• הוסף לסימניות
לא התייחסתם בכלל למה שכתבתי לעיל, תקראו שוב,
קובץ apk זה קובץ אפליקציה לאנדרואיד, מאפשר התקנה ידנית ללא תלות בgoogle play
כשאני מנסה להכנס לאתר של גוגל פליי
האפליקציות שאני צריכה מופיעות כinstalled

יש דרך אחרת להתקין?

• הוסף לסימניות
@shraga0 הבנתי על מה מדובר
הצלחתי להתקין את כרום!
תודה רבה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה