התיעצות - כיריים רחוקות מהחלון

• הוסף לסימניות
מצורפת תוכנית שהעליתי,
אני מתלבטת בקשר לכיריים האם למקם אותם באמצע השיש או בקצה השיש ואז זה קרוב יותר לחלון.
אני יותר אוהבת שהכיריים באמצע השיש וב2 הקצוות יש את הכיורים, אבל חוששת שזה מדי רחוק מהחלון ויהיו ריחות מהבישולים שלא יתאווררו.
זה נורא ככה? צריך קולט אדים?

תודה מראש לכל המסייעים!

קבצים מצורפים

• תכנית2.pdf
    KB 151.8 · צפיות: 98
  • הוסף לסימניות
שימי תוכנית פתוחה.

• הוסף לסימניות
איפה בדיוק מתחילה המרפסת?
הייתי מחליפה את המיקומים במטבח.

• הוסף לסימניות
אצלנו בבית זה כך
ואין בעיה עם זה
כמובן שמעל הכריים הארון מתחיל גבוהה יותר

• הוסף לסימניות
איפה בדיוק מתחילה המרפסת?
הייתי מחליפה את המיקומים במטבח.

המרפסת מתחילה בדיוק איפה שנגמר השיש, אין שם קיר וזה ממש המשך של המטבח, רק שמשם יש גג נפתח וזה הופך לסוכה כך שאני לא יכולה לשים שם רהיטים, רק דברים ניידים.
מה הכוונה להחליף מיקומים? הנישה בתחילת המטבח קיימת מלכתחילה ומתבקש לשים שם מקרר, ואין לי מקום לשים את הארונות הגבוהים עם התנורים אלא על הקיר שממול.
יש לך רעיון אחר?

• הוסף לסימניות
זה בכלל לא נורא, עושים הרבה מטבחים עם חלוקת משטחים כזאת.
הכנתי לך סקיצה עם חלוקת משטחים נכונה.
משטחים.PNG

• הוסף לסימניות
ואם את עדיין חוששת..
הנה חלוקת משטחים מעניינת עם משטח פרווה/סלטים באמצע.
הכיריים העיקריות ממוקמות בסוף
פרווה.PNG

• הוסף לסימניות
@עיצוב מטבחים
תודה רבה על העזרה!
אני חשבתי בהתחלה על חלוקה כזאת כמו שאת מציעה, אבל הנישה של הבילדאין היא רק 60 ס"מ, אפשר להכניס שם מקרר?

• הוסף לסימניות
לקחת בחשבון, שקטע השיש שבין הכיריים לקיר, צריך לתמרן קצת עם הניקיון, כי אי אפשר לגרוף משם מים לכיור

• הוסף לסימניות
אכן כאן לא מצטבר לכלוך כי זה שטח קטן, אבל בכל זאת לפעמים מחזיקים שם בקבוק שמן וכדומה

• הוסף לסימניות
@עיצוב מטבחים
תודה רבה על העזרה!
אני חשבתי בהתחלה על חלוקה כזאת כמו שאת מציעה, אבל הנישה של הבילדאין היא רק 60 ס"מ, אפשר להכניס שם מקרר?
זה כבר בנוי? ניתן להזיז את הקיר מעט על חשבון המסדרון..?
וגם אם לא.. יש מקררים בעומק 60 עם דלתות קצרות.

• הוסף לסימניות
אכן כאן לא מצטבר לכלוך כי זה שטח קטן, אבל בכל זאת לפעמים מחזיקים שם בקבוק שמן וכדומה
המשטח הזה משמש כמשטח הנחה ומאפשר עמידה ישרה ונוחה מול הכיריים החלביות, וחשוב גם מבחינה בטיחותית בכיריים הבשריות

• הוסף לסימניות
סתם לתשומת לב-
שמעתי מטכנאי שממש לא מומלץ להניח תנור ליד מקרר, החום של התנור גורם להרבה תקלות במקררים.

• הוסף לסימניות
אצלי הכיריים לא קרוב בכלל לחלון ואין לי קולט אדים רק שהארון מעל הוא ממש גבוה.

• הוסף לסימניות
אצלי הכיריים לא קרוב בכלל לחלון ואין לי קולט אדים רק שהארון מעל הוא ממש גבוה.
ולא מצטבר לך שומן ולכלוך על תחתית הארון?
לא קשה לנקות את הארון הזה?
לא מתחשק לי לעשות ארון מעל הגז, אבל מצד שני זה נראה לי מכוער שהארונות העליונים לא רצופים ויש חלל באמצע.

• הוסף לסימניות
לא מתחשק לי לעשות ארון מעל הגז, אבל מצד שני זה נראה לי מכוער שהארונות העליונים לא רצופים ויש חלל באמצע.
הקיר הוא עם זכוכית אז זה הכי קל לניקוי ותחתית האחרון, אני מעבירה ניגוב אחרי כל בישול זה שניונת של עבודה אבל מונע את העבודה הקשה.

• הוסף לסימניות
עם תכנון נכון זה לא יוצא מכוער

• הוסף לסימניות
ראית פעם כזה דבר? ארונות עליונים על אותו קיר ולא ברצף?
יש לך תמונה של כזה דבר?
מטבח טוב מורכב מ 80% תכנון ו 20%עיצוב.
כשמתכננים מטבח..
בשלב הראשון מתכננים אותו נכון.
בשלב השני מתאימים אותו לצרכי הלקוח
ורק בשלב האחרון מתחילים לעצב.

שתגיעי לשלב העיצוב נשתדל לעזור לך..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה