התיעצות מטבח

• הוסף לסימניות
מתיעצת לגבי תכנון מטבח
אופציה 1 - יתרון של הרבה ארונות אבל פינת אוכל 4 סועדים, מראה מטבח מאד צר וארוך. אופציה 2 - פינת אוכל 6 סועדים, מבנה פחות ארוך וצר.
אופציה 3 - פינת אוכל 6 סועדים + דלפק לסועד בודד, משטח שיש גדול יותר אבל מעט ארונות גבוהים ומעבר צר ליציאה לחצר.
תנו דעתכן לענין פרקטיקה ויופי.

תודה מראש
צפה בקובץ המצורף 290937

קבצים מצורפים

• doc07168320160405095120.pdf
    KB 48.5 · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
דבר ראשון- להעלות בצורה פתוחה, כמעט ולא רואים שצורף שם קובץ.
צפה בקובץ המצורף 291007
דבר שני- מקווה להתפנות לעיין בזה מאוחר יותר..

בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
לא מתעסקת בתחום.
אבל פרקטית נראה לי הייתי הולכת על אופציה 2.

• הוסף לסימניות
1 נראית טובה, אבל הייתי מורידה ארון גבוה אחד מליד השולחן ע"מ לתת לו יותר מרחב.
גם 2 טובה, אבל שוב- הייתי מקצצת מעט מהשיש ע"מ לקבל יותר שטח לפינת האוכל.
את 3 פחות אהבתי, לא מספיק מאוזנת ודי מפותלת...
אין כאן מידות אז קשה להתרשם במדויק.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
קשה לתת חוו"ד כשלא מובן מה שאר החלל...
מה זה המעבר מימין? הנכיסה משמאל היא הכניסה העיקרית למטבח?
כדאי לעלות תמונה של שרטוט (אפילו לא מעודכן) - כדי שנוכל להמליץ נכונה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה