כללי התיקונים על פי הערותיכם

• פותח הנושא maya
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שינתי והוספתי איך זה עכשיו ?

קבצים מצורפים

• דוגמא 2 copy.jpg
    2.8 MB · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
מקסים!

• הוסף לסימניות
ממש נהדר! יש עדיין מדי הרבה רוח בין האות וו לאות בית במילה טוב

• הוסף לסימניות
הרקע מאוד מאוד יפה.

הדשא בתוך המילים מזל טוב - לא הכי לטעמי, אבל זה באמת ענין של טעם.

בסוף המשפט למטה נא לשים 3 נקודות ולא 4.

• הוסף לסימניות
שיפור יפה מאוד. הצבעוניות ממש הוסיפה, וגם העיטורים.
לא כל כך אוהבת את הפונט כתב-יד.
לא צריך לבוא רווח לפני שלוש הנקודות שבסוף.

• הוסף לסימניות
יותר יפה
הייתי מחליף את הפונט כתב יד
צמצמי רווח בסוף בשורה לבין הנקודות
ומספיק 3 נקודות

• הוסף לסימניות
הרבה יותר יפה!

• הוסף לסימניות
הנה הדף הראשון בחוברת

קבצים מצורפים

• עץ שורשים copy.jpg
    KB 538.4 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
למה הרקע קודר, זה נראה חורף חשוך עשן מפ.......ח...י...ד
יפה לשיםרקע תכלת, שמים יוסיפו אור ויופי
עוד משהו...
העיצוב מעורבב משני סגנונות
איורים ואלמנטים מצוירים ותמונות צילום
או ללכת על כיוון שהכל מאויר (מה שלא נראה לי מתאים לעיצוב הזה) או ללכת על כיוון כזה רק בלי הלבבות והעננים והפסים המשתרבבים
הרבה הצלחה

• הוסף לסימניות
[

עוד משהו...
או ללכת על כיוון שהכל מאויר (מה שלא נראה לי מתאים לעיצוב הזה) או ללכת על כיוון כזה רק בלי הלבבות והעננים והפסים המשתרבבים
הרבה הצלחה[/QUOTE]

זה מה שהופך את העיצוב למעניין ופנטזי לטעמי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;372043:
הרבה הצלחה
למה? אני דווקא אהבתי!
העבודות נורא יפות!
(גם המזל טוב, וגם העץ)
אולי באמת לשים רקע חי יותר בעץ..

• הוסף לסימניות
לדעתי תמונות האנשים מידי תקועות על העץ ועדיף להכין מסגרות קטנות מעוטרות ולהכניס בתוכו את הדמויות או "תפוחים" או אלמנט אחר ולשלב את הדמויות-כך זה נראה שהן נתקעו על העץ וצריכים חילוץ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה