התיקיות נהיו באנגלית

• הוסף לסימניות
כמה תוכנות עשו לי היום בעיות והסתדר ב"ה
באיזה שהוא שלב התיקיות נהפכו לאנגלית
איך אני משנה אותם לעברית?

קבצים מצורפים

• 1.PNG
    KB 22.5 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
שחזור מערכת אמור לעזור.

• הוסף לסימניות
פתחתי את האשכול אחרי שעשיתי שחזור ולא עזר

• הוסף לסימניות
המחשב במקורו היה באנגלית?

• הוסף לסימניות
לא מה שידוע לי
כרגע סרטי ווידיאו ותמונות נהפכו מעצמם לעברית

• הוסף לסימניות
אז חכי עוד קצת, אולי הכל ייהפכו לעברית.
אין וירוסים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1362477:
אז חכי עוד קצת, אולי הכל ייהפכו לעברית.
אין וירוסים?

הפעלתי את התוכנה של פופקו לוירוסים ויצא נקי

• הוסף לסימניות
אני מבין שעדיין לא נהפכו התיקיות לעברית, אז תנסי לשנות את שמן ידנית.

• הוסף לסימניות
לוח הבקרה> שעון, שפה ואזור> שנה שפת תצוגה

• הוסף לסימניות
המחשב מטמטם אותי כל יום עם השגעונות שלו!!!
יתכן בגלל שהוא מפוצץ עם פס אדום ואני דוחה את קניית הכונן מסיבות כלכליות...

• הוסף לסימניות
עדכון:
התיקיות מעצמם חזרו להיות בעברית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה