כללי התכנה Inkscape

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר? יודע?
היא חינמית?
איך בדיוק מורידים אותה?

• הוסף לסימניות
היא חינמית ואני ממש התפעלתי מהרמה שלה.
מורידים אותה באתר שלהם, תבקשי שיתפתחו לך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;804783:
היא חינמית ואני ממש התפעלתי מהרמה שלה.
מורידים אותה באתר שלהם, תבקשי שיתפתחו לך.
ממי?

• הוסף לסימניות
נראה לי שהוא התכוון שאם יש לך נתיב שיפתחו לך את האתר...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;804822:
התכוונתי אם את בנתיב.
זה פתוח בנתיב,
והצלחתי להתקין ב"ה.
כמה שאלות:
יש swatches,symbols,brushes?
איך עושים בציפורן- שהקו המעוקל לא ימשיך לפי הקודם?
(מה שבפוטשופ לוחצים עם alt על הנקודה, ובאילוסטרייטור לוחצים בלי הalt)
איך שומרים על פורפורציה בהגדלה ידנית של אובייקט?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י PerfectDesign;804835:
זה פתוח בנתיב,
והצלחתי להתקין ב"ה.
כמה שאלות:
יש swatches,symbols,brushes?
איך עושים בציפורן- שהקו המעוקל לא ימשיך לפי הקודם?
(מה שבפוטשופ לוחצים עם alt על הנקודה, ובאילוסטרייטור לוחצים בלי הalt)
איך שומרים על פורפורציה בהגדלה ידנית של אובייקט?
אני לא בקיאה בתוכנה. חיפשתי תוכנה מקבילה לאילוס' בשביל ידידה ושיחקתי איתה קצת כדי להסביר לה את עקרונות העבודה. באתר יש מדריכים.

• הוסף לסימניות
איך מגיעים למדריכים?
הם באנגלית, או יש בעברית?
אם באנגלית- יש צילומי מסך ושרטוטים?
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה