התלבטות לגבי שדרוג מטבח קבלן – האם המחיר משתלם או עדיף לקחת זיכוי?

• הוסף לסימניות
ארון בילד אין גבוה בשביל תנור?

אם ככה מה שאתם מוסיפים לפי ההדמיה זה רק את הארונות העליונים ואי? נשמע שזה יקר מידי. עדיף כבר לקחת מעצבת ולעשות פרטי אצל נגר. (תסתכלי בקישור שהעליתי בהודעה הקודמת)

ממי הבנתם שאפשר לעשות שינויים דרך החברה? בעיקרון אפשר לשדרג בדירת קבלן אבל לא בדירות של מחיר למשתכן. תבדקו שלא מטעים אותכם שלא יקחו לכם כסף סתם
כן בד"כ אי אפשר לעשות שינויים פה הם נותנים לשדרג לא לשנות את הסטנדרט שקיבלנו מהקבלן
וכן הוספנו רק ארונות עליונים אי שיש (כי לא אהבנו את של הקבלן ) ועשינו שיש שעולה על הקיר במקום חיפוי והחלפת חזית לכל הארונות למטה כי גם זה היה על הפנים
באמת נראה יקר לכן אנחנו בודקים שלא נסגור סתם

• הוסף לסימניות
@SHILATI
שימו לב שבדר"כ במחיר למשתכן לא יתנו לכם לעשות שינויי אינסטלציה וחשמל עד שיקבלו טופס 4,
וזה יכול לעקב באופן משמעותי את אכלוס הדירה.

• הוסף לסימניות
48,000 כולל שדרוג של חיפוי השיש לקיר והאי?
יצא לנו בערך 20,300 ש"ח רק על השיש – בגלל שגם חיפינו את הקיר וגם עשינו שיש על האי.

בנוסף, עוד 28,100 ש"ח על האי, הארונות העליונים (שהם עד התקרה), ושדרוג הארונות התחתונים – כולל שינוי חזית לידית אינטגרלית "צפה" במקום הידיות הפשוטות שמקבלים במסגרת מחיר למשתכן.

אני אשמח לשמוע ממי שכבר עשה מטבח, או ממעצבות שמבינות במחירים – האם לדעתכן זה מחיר סביר? או שאם אני כבר מגיעה לסכומים כאלה, אולי שווה לי להוסיף עוד קצת ולעשות מטבח בלי שום הגבלות – כלומר לא להיות מחויבת לארונות התחתונים שקיבלנו מהקבלן, ולעצב את כל המטבח בדיוק כמו שאני רוצה?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יצא לנו בערך 20,300 ש"ח רק על השיש – בגלל שגם חיפינו את הקיר וגם עשינו שיש על האי.

בנוסף, עוד 28,100 ש"ח על האי, הארונות העליונים (שהם עד התקרה), ושדרוג הארונות התחתונים – כולל שינוי חזית לידית אינטגרלית "צפה" במקום הידיות הפשוטות שמקבלים במסגרת מחיר למשתכן.

אני אשמח לשמוע ממי שכבר עשה מטבח, או ממעצבות שמבינות במחירים – האם לדעתכן זה מחיר סביר? או שאם אני כבר מגיעה לסכומים כאלה, אולי שווה לי להוסיף עוד קצת ולעשות מטבח בלי שום הגבלות – כלומר לא להיות מחויבת לארונות התחתונים שקיבלנו מהקבלן, ולעצב את כל המטבח בדיוק כמו שאני רוצה?
לא יודעת מה הגודל מטבח וכמה מטר שיש
לי יש מטבח שנחשב ממש גדול
ועולה עם חיפוי על 2 קירות פלוס אי ומשטח עבודה פלוס חיפוי שיש בחלונות שזה תוספת של כמה אלפים כי זה הרבה עבודה ( חיתוכי גרונג )
סה"כ 36 מטר שיש ויוצא לי 39,000 שיש של למינם כולל הכל

• הוסף לסימניות
זאת התוכנית של הקבלן
1753129105564.png

• הוסף לסימניות
לא יודעת מה הגודל מטבח וכמה מטר שיש
לי יש מטבח שנחשב ממש גדול
ועולה עם חיפוי על 2 קירות פלוס אי ומשטח עבודה פלוס חיפוי שיש בחלונות שזה תוספת של כמה אלפים כי זה הרבה עבודה ( חיתוכי גרונג )
סה"כ 36 מטר שיש ויוצא לי 39,000 שיש של למינם כולל הכל
האי אני זוכרת מטר וחצי והמטבח עצמו לא זוכרת,
יש להם שיש של חברת אטלס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה