כללי התלבטות לגבי תשלום משכורת

• הוסף לסימניות
שבוע שעבר התחלתי לעבוד בבית דפוס בבני ברק, והיות ואני ירושלמית, יש לי התלבטות בעניין המשכורת- כמה לבקש לשעה. (חשבתי על 30. מהאתם אומרים?) בעל הבית בקש ממני תשובה ואמרתי לו שאתייעץ. אז ככה:

1. כמה לבקש לשעה?

2. האם להכליל בשכר לשעה את דמי הנסיעות מי-ם לב"ב וחזור, או לבקש פחות לשעה ואת החזר הנסיעות לחוד? (לא כל יום עבודה הוא מלא.)

מצד אחד, אני לא רוצה להרגיש מנצלת במובן הגרוע של המילה, ומצד שני, אני לא מוכנה להיות מנוצלת.

בעלי נסיון וידע, כל תשובה תתקבל בברכה.

:):):)

• הוסף לסימניות
מי קובע מה גובה המשכורת את או הוא?
תגששי בעדינות מה הוא חושב ותנסי לראות איך זה מסתדר עם ציפיותיך

• הוסף לסימניות
תבחרי את המשכורת שאת מרגישה ששווה לך לעבוד בשבילה, ועל זה תוסיפי נסיעות.

• הוסף לסימניות
לגבי נסיעות
זה לא קשור כלל למשכורת.
לפי החוק הוא חייב לשלם לך נסיעות, עד סך מסוים ליום.
בהצלחה לך בדרכך החדשה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפה;220204:
לגבי נסיעות
זה לא קשור כלל למשכורת.
לפי החוק הוא חייב לשלם לך נסיעות, עד סך מסוים ליום.
בהצלחה לך בדרכך החדשה.

נכון מאוד!

לדעתי כדאי לציין רק את מה שמגיע לך (לדעתך) עבור שעת עבודה.

נסיעות עליו כבר לשלם, ועל זה אתם לא צריכים לדבר כלל.

• הוסף לסימניות
קודם כל אם את חושבת שאת שווה x כסף, תתעקשי ותעמדי על שלך.

חוץ מזה לגבי הנסיעות-הוא צריך לקחת בחשבון שאת נוסעת כל יום י-ם-ב"ב וחזור ולקחת גם את זה בחשבון.

אבל זה לא אמור לרדת לך מהמשכורת, לא קשור אחד לשני.

• הוסף לסימניות
תחשבי כמה שווה שעה שלך, תוסיפי לזה דמי נסיעות וכן תוסיפי לזה עוד תשלום לכל יום שיהיה על הזמן שהשקעת ועל הכוחות בנוגע לנסיעה הארוכה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה