התמונה הזאת עושה לי טוב (בת 7)

• הוסף לסימניות
תמונה יפהפייה.
וד"ש ממך:)
צילמתי שם יחד איתך...(זיהיתי לפי הילדה:))

• הוסף לסימניות
תמונה מדהימה ללא ספק
וילדה (נראית נערה בוגרת) יפהפיה
ומשתפי"ת לא קטנה
תצליחי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;2334573:
יעל, במקרה שלך התלונה היתה על ברכיים חשופות, לא על גיל הילדה.
גם על האשכול הזה הגיעו תלונות, מקווה שהוא ישרוד. ממליץ להחליף את התמונה בתמונה שעברה קרופ קטן מלמטה
אשכרה יש אנשים שמתלוננים????

• הוסף לסימניות
תמונה מיוחדת
התמונות שלך באמת אגדה

• הוסף לסימניות
תמונה מהממת -והעיבודים שלך יותר!
רותי
התמונה מהממת
העיבודים שלך מיוחדים
תמונה לפרסומת
לוקיישן מהמם!
תמונה מיוחדת
התמונות שלך באמת אגדה
תודה תודה, מילים שנותנות כח..

תמונה יפהפייה.
וד"ש ממך:)
צילמתי שם יחד איתך...(זיהיתי לפי הילדה:))
הי ציפי, נעים מאד :)

• הוסף לסימניות
רותההה
זה מושלםםם!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
לתמונות שלך יש קו כ"כ מסוים... קסום כזה...

• הוסף לסימניות
שיוו רותה את פשוט אלופה!!
תעלי עוד מהסט הזה מהררר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;2335099:
לא שאני מצפה שיבחינו... אבל רק לידיעה, הילדה שם גרבה גרבי רגל.

בכל מקרה זה ההודעה שההנהלה סיפקה לי שזה בגלל היותה מעל גיל 7. אז מה שאמרו לי זה מה שיודעת.

אבל זה באמת לא משנה...עבר זמנו בטל קורבנו

לא עושה חשבון (עם המנהלים);)
ואגב, התמונות שלך תמיד מקסימות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה