עזרה התנדבות לבחורה רווקה

• הוסף לסימניות
מחפשת רעיון להתנדבות מענינת ובעלת סיפוק
לבחורה רווקה ומוכשרת בעלת כושר ארגון - שמחפשת לתת ולמלאות את הזמן בדברים טובים.
פחות מתאים התחום של חינוך מיוחד.
אלא יותר ארגונים/ דירות לבנות בסיכון וכולי...
תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
בית חולים עם ילדים רגילים מתאים לך?
סוג מחלקת דיאליזה.
זה מצווה ענקית וסיפוק ענק

• הוסף לסימניות
אפשרי בהחלט,
איך אפשר ליצור קשר לשמוע פרטים?

• הוסף לסימניות
אני צריכה לארגון חסד שכונתי גדול ומתפקד, מארגנת אחראית ובעלת מרץ, בירושלים. אם זה רלוונטי אשמח לתת פרטים נוספים

• הוסף לסימניות
אני צריכה לארגון חסד שכונתי גדול ומתפקד, מארגנת אחראית ובעלת מרץ, בירושלים. אם זה רלוונטי אשמח לתת פרטים נוספים
אשמח לשמוע במה בדיוק ממדובר ומה כולל

• הוסף לסימניות
זה לזה

• הוסף לסימניות
ארגון 'יש תקוה' סיוע בשמירה על ילדים בבתי חולים
פניות- 050-4149920 / 053-8276146
או במייל זה: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אילה אפשר את מספר הטלפון שלך?
יש לי משהו מצווה ענקית להציע לך.

• הוסף לסימניות
את יכולה לפנות לארגון על,ם יש להם ניידות רחוב לנערות חרדיות בסיכון ותמיד דרושות שם מתנדבות.
רק הערה קטנה בקשר לזה: צריך גישה מיוחדת וחוסן כדי לדעת לעוד איתן. זה לא מתאים לכל אחד/ת

• הוסף לסימניות
אילה אם עדיין אקטואלי אני ישאל את מי שמעלי על הדיאליזה.
זה בירושלים מתאים לך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה