עזרה התנהגות של בנים קטנים

• הוסף לסימניות
ואגב.הוא צריך כל רגע לשרותים ברמה שהרבעס מתלוננים מכך, ואפילו מרטיב בלילה
זה קשור?
אם את מוצאת לזה תשובה אשמח מאד לשמוע!
שללנו סכרת ודלקת ב"ה
רפלקסולוגית אמרה לי שאולי זה קשור לויסות הנוזלים בגוף, אבל לא בדקנו עדיין.

• הוסף לסימניות
יש לנו ילד שנולד עם היפוספדיאס ועם מיטאוס צר
עשנו לו 2 ניתוחים
אחד אצל ד|ר בוריס צ'רטין מנהל מחלקת אורלוגיה בשערי צדק
והשני אצל ד"ר יעקב בן חיים הוא רופא ומנתח פרטי יש הסדר עם הקופה שילמנו קצת יותר מ1000 ש"ח לניתוח
היינו מאוד מרוצים מד"ר יעקב בן חיים פרופסור אדיב ומסור מאוד יש לו שיטת טיפול שאחרי הניתוח הוא שם כמו צינורית קטנה ששומרת שהפתח לא יסגר בגלל כל מיני סיבות כאלה ואחרות.....
(כמובן שזה רלוונטי רק לילדים קטנים)
הילד שלי היה גמול ואחרי הניתוח החזרנו לו טיטול ל19 ימים שלאחר מכן הוציאו לו את הצינורית והוא חזר לעשות בשירותים מיד לבד כמו שצריך.....
ובשר"פ זמן ההמתנה לניתוח הוא קצר בהרבה משהו כמו חודש אולי

• הוסף לסימניות
תודה על האשכול
בחיים לא הייתי עולה על זה... לא לימדו את זה בסמינר:)

יש לי בן בן 10 שלפי כל התאורים כאן ברור לי שהוא צריך בדיקה ואולי ניתוח
אבל זו ממש בושה נוראית!!!!!!1
לבדוק..לנתח... למתוח ...למרוח ווזלין.... וכו'
אין סיכוי שהוא יעמוד בזה

מה עושים?

ואגב.הוא צריך כל רגע לשרותים ברמה שהרבעס מתלוננים מכך, ואפילו מרטיב בלילה
זה קשור?
ילד בן 10 הוא מספיק גדול בשביל שלדברי איתו וצסבירי לו למה הולכים לרופא, ומה הרופא יבדוק ולמה צריך את זה ואיך זה יעזור
פשוט לדבר ואז הוא בטוח יסכים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה