דרוש מידע התנסות באיפור

• הוסף לסימניות
אנחנו באותה סירה
אף פעם לא מצאתי מייקאפ שבאמת מתאים לי בצבע ובעמידות, אמנם לא השתגעתי על זה אבל משומה כל המוכרות שעד כה ניסיתי לא הצליחו להתאים לי גוון, אפילו לא במאק.... יכול להיות שנפלתי על לא מקצועיות מספיק.
על פניו ;) אני צריכה לערבב 2 צבעים שונים להגיע לגוון שלי, אבל לא יוצא לי להתפנות לעבודת בירור זו ואני נשארת ללא מייקאפ...
שמעתי הרבה המלצות על סטייליש בירושלים באיזור רב שפע, אבל לא יצא לי לבדוק, כדאי לך לנסות שם רובן יוצאות דיי מרוצות ע"פ הביקורות פה בפרוג.
אבל סטייליש זה סוג של סדנת איפור וזה מלאן כסף

• הוסף לסימניות
בלת"ק
אני קניתי מייקאפ בסופר פארם בסגר כי נגמר לי הרגיל- ולא יכולתי להגיע לחנות.
הדיילת שם התאימה לי מייקאפ שבפועל היה ורוד על הפנים שלי,
חזרתי לשם באותו יום עם קבלה והמייקאפ על הפנים (פלוס המייקאפ הגמור, שיהיה לפחות כיוון לצבע...),
והם החליפו לי את המייקפ בלי תוספת תשלום

• הוסף לסימניות
טיפים איך לבחור צבע ללא עזרה של דיילת:
1.לבדוק את סוג העור (שומני,יבש,בינוני)
2. לבדוק את הגוון שלך (כהה , בהיר ,או בינוני)
3. לבדוק את התת גוון שלך מתחלק בד"כ ל3:
א.תת גוון ורוד
ב.תת גוון צהוב
ג. תת גוון נטורלי
אחרי שאת בוחרת מכל קטגוריה מה שהעור שלך
את מגיע לחנות אני צריכה מייקאפ לעור שומני
צבע בינוני תת גוון צהוב
ככה זה תמציתי אבל יותר קל לקלוע לצבע ככה
לשאלות בנושא איפור
‏‪irenaankovski###@gmail..com‬‏

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מבחינת מחיר- אני קונה תמיד בשאול תמרוקים.הם ממש זולים. מייקאפ דאבל וור של אסתי לאודר ב119

• הוסף לסימניות
כמה עולה התאמת איפור בסטיליש? מישהי יודעת?

• הוסף לסימניות
כדי לך ללכת לקוסמטיקה ירושלמית בבני ברק-ממליצה בחום

• הוסף לסימניות
v

הבעיה שהלכתי לסופר פארם והדיילת שם שיגעה אותי ושכנעה אותי שצבע מסויים מתאים לי ואחרי שאני מגיעה הביתה אני רואה שזה מכוער עלי
ואני יודעת שבעדיקה כלבוטק יש את המחירים הכי זולים לאיפור
באמת מומלץ לא לקנות לפני שחוזרים הביתה ובודקים מחדש
חברה סיפרה לה ששמה ליפסטיק בגוון מסוים שבחנות עם כל התאורה והמראות זה היה נראה מקסים ובבית זה היה נראה מגעיל

• הוסף לסימניות
כמה עולה התאמת איפור בסטיליש? מישהי יודעת?
אני הלכתי עוד בתור כלה, עשו לי את כל האיפור מושלם,שילמתי רק על המוצרים-אולי משום שזאת הייתה קניה גדולה.
שירות פצצה! התאמה מדוייקת ומושלמת!

• הוסף לסימניות
אני הלכתי עוד בתור כלה, עשו לי את כל האיפור מושלם,שילמתי רק על המוצרים-אולי משום שזאת הייתה קניה גדולה.
שירות פצצה! התאמה מדוייקת ומושלמת!
נכון,
משלמים רק על המוצרים.
כמובן את צריכה לבוא על דעת זה שאת קונה ולא רק מנסה איפור והולכת לקנות אותו במקום אחר (בפעמים הבאות תעשי מה שבא לך.)
אני בכל אופן גם הלכתי אליהם בתור כלה ונהניתי מאוד מהיחס ובצורה מקצועית!!!

• הוסף לסימניות
לי זה מוזר כי ר' עקיבא הרבה יותר גדול מגאולה ויש שם הרבה יותר חנויות בגאולה..
לא מוזר כ"כ
באזור שמגר יש סגנון שאין ב"ב(לא מכריה כ"כ לעומק את ב"ב אבל כך נראה לי)
כמו ג'וני, דבי , נעלי גלית. פיט פירסט וכד'
סגנון אמרקאי שיותר נמצא בירושלים.

• הוסף לסימניות
משהי מכירה את המכירת איפור ברמות ג'?
יש לה גם חנות בבני ברק והמוצרים שלה ממש זולים! אבדתי את המספר שלה...

• הוסף לסימניות
לא מניסיון אישי,
אבל אני יודעת על חברה שהלכה לסטייליש (באזור תנובה) והיתה מאוד מרוצה ....
יש גם בגאולה חנות מעל מרכז האלקטרוניקה, לא זוכרת את השם שלה ....
כן אני גם ממליצה מאוד בסטייליש יש מצב שהם קצת יותר יקרים,
אבל שווה בפרוש!!! יש שירות מעולה ודיילות מקצועיות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה