מידע שימושי התעמלות פנים

• הוסף לסימניות
אמי חשבה להצטרף לקבוצה כזו שהתגבשה ליד ביתה.
אך מתענינת:
האם זה מוכח? או סתם אחיזת עיניים אופנתית שתחלוף?
והאם מישהי ניסתה ואכן ראתה תוצאות.
אשמח לכל מידע בענין.

• הוסף לסימניות
מעניין, מה זה התעמלות פנים?
מה אמורים להשיג בהתעמלות כזו?
האם העלמת סנטר כפול ושומנים בפנים, או דברים אחרים?

• הוסף לסימניות
אגב, יש לי עצה ישימה לכל מי שרוצה להיפטר משומני הפנים והסנטר.
זה תרגיל התעמלות קטן, פשוט ויעיל.
לומר את האותיות האנגליות: X,O.
לומר אותן עד הסוף, לאט וחזק חזק עד למתיחת שרירי הפנים טוב טוב.
האות X מותחת את שרירי רוחב הפנים
והאות O מותחת את שרירי האורך.
חיזוק השרירים הללו (ובשילוב דיאטה כמובן) יעלים את כל השומנים הללו,
וימנע גם מצב של עור רפוי ומדולדל לאחר דיאטה שלא שילבו בה פעילות גופנית.

הנ"ל עצה שנוסתה לא ע"י מישהו אחד, ונמצאה יעילה מאוד מאוד :)
עוד עצה טובה, לעשות זאת כשאתה לבד, כדי שאף אחד לא יחשוב שהשתגעת:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנגו;1103475:
מעניין, מה זה התעמלות פנים?
מה אמורים להשיג בהתעמלות כזו?
האם העלמת סנטר כפול ושומנים בפנים, או דברים אחרים?
לפי מה שאומרים זה אמור להעלים קמטים ולמצק את עור הפנים למבוגרים שרוצים להיראות צעירים.

• הוסף לסימניות
זה נשמע כמו תרגילי פאולה

• הוסף לסימניות
אמא שלי עברה קורס כזה וזה פשוט מדהים סבא שלי היה בחו"ל והיא עשתה את זה לסבתא שלי שהיה לי נפילה של העפעפיים על העניים וכשסבא שלי חזר הוא שאל אותה מה היא עשתה בפנים ועוד כמה שאלו אותה.
ועוד כמה כאלו שהיא עשתה את זה עליהם וראו תוצאות מדהימות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קטיפה;1103528:
אמא שלי עברה קורס כזה וזה פשוט מדהים סבא שלי היה בחו"ל והיא עשתה את זה לסבתא שלי שהיה לי נפילה של העפעפיים על העניים וכשסבא שלי חזר הוא שאל אותה מה היא עשתה בפנים ועוד כמה שאלו אותה.
ועוד כמה כאלו שהיא עשתה את זה עליהם וראו תוצאות מדהימות
האם צריכים מישהו מקצועי, כלומר, קורס פשוט יכול להרוס ולקמט יותר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה