התפטרות אחרי חל"ד

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת להתפטר ממקום עבודתי אחרי חל"ד,
לפי הוותק אני חייבת למעסיק 25 יום הודעה מוקדמת,
בנוסף- הארכתי כרגע את החל"ד בשבועיים.

כמה שאלות:
1. האם אני יכולה לתת את ההודעה מוקדמת כבר עכשיו בחל"ד?
2. אני יכולה לבקש להאריך עוד את החל"ד כדי שלא אצטרך לחזור לעבודה בכלל גם לא לכמה ימים?
3.אני רוצה (כמובן) לקבל את הפיצויים, אבל כן מתכננת למצוא עבודה אחרת אבל יותר קרובה לבית
זה מספיק בשביל הטיעון של "טיפול בילד" או שאני חייבת זמן מסויים שבו אני לא עובדת בכלל?
(הם מוכנים לקצר לי את יום העבודה, אבל לא שווה לי המרחק והעבודה הקשה)
וזה הכי חשוב לי לדעת-
4.מותר לי בזמן שבו אני בחל"ד מוארכת להתחיל לעבוד במקום אחר??

• הוסף לסימניות
1. כן.
2. כן.
3. תשאלו רב, זה עלול להיות גזל אם לא מגיע לכם, בנוסף זה נראה שעבדתם פחות משנה כך שאתם בכל מקרה לא זכאים לפיצויים מעבר למה שכבר נצבר בקרן הפנסיה.
4. לא.

• הוסף לסימניות
3. תשאלו רב, זה עלול להיות גזל אם לא מגיע לכם, בנוסף זה נראה שעבדתם פחות משנה כך שאתם בכל מקרה לא זכאים לפיצויים מעבר למה שכבר נצבר בקרן הפנסיה.
דווקא אני עובדת שם קרוב ל 3 שנים.

ועוד שאלה- המשרה שלי שם היא 83%
אז אני לא זכאית לשעת הנקה בכלל??

• הוסף לסימניות
אם את עובדת שם 3 שנים את בטוחה בימי הודעה מוקדמת?
שעות הנקה את לא זכאית

• הוסף לסימניות
אם את רוצה לדעת בבירור את כל התנאים שלך לפני לקו לעובד יענו לך על הכל וידריכו אותך
צריך להיות להם גם אתר ואפשר גם יעוץ טלפוני לא משנה באיזה סניף

יש לציין שהם עובדים בהתנדבות וזה לא מוריד מהמקצועיות

• הוסף לסימניות
אם את רוצה לדעת בבירור את כל התנאים שלך לפני לקו לעובד יענו לך על הכל וידריכו אותך
צריך להיות להם גם אתר ואפשר גם יעוץ טלפוני לא משנה באיזה סניף

יש לציין שהם עובדים בהתנדבות וזה לא מוריד מהמקצועיות
יש לך מספר טלפון שלהם?
אם את עובדת שם 3 שנים את בטוחה בימי הודעה מוקדמת?
אני בשנה השלישית שם,
אז ראיתי שזה 21 יום + יום על כל 2 חודשי עבודה.
זה לא נכון?

• הוסף לסימניות
4.מותר לי בזמן שבו אני בחל"ד מוארכת להתחיל לעבוד במקום אחר??
למיטב הבנתי זה לא נכון.
יצא לי כבר להאריך חל"ד במקום עבודה אחד, ולחזור לעבודה במקום אחר. אסור לעשות את זה רק בהקדמת חל"ד.
מניחה שזה אותו דבר גם אם לא חוזרים למקום העבודה, אלא מתחילים אחד חדש.

• הוסף לסימניות
למיטב הבנתי זה לא נכון.
יצא לי כבר להאריך חל"ד במקום עבודה אחד, ולחזור לעבודה במקום אחר. אסור לעשות את זה רק בהקדמת חל"ד.
מניחה שזה אותו דבר גם אם לא חוזרים למקום העבודה, אלא מתחילים אחד חדש.
תודה אני אנסה לברר את זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה