דרוש מידע התפטרות/חל"ד/אבטלה

• הוסף לסימניות
שואלת בשביל חברה:
כרגע היא בחופשת לידה,
היא אמורה לחזור לעבודתה בעוד חודש,
למעשה היא מחפשת עבודה אחרת
1. האם היא יכולה לעדכן את הבוסית שהיא מאריכה את החופשת לידה בחודש (נניח)
(ז"א שהיא חוזרת בעוד חודשיים) ואם/וכשהיא תמצא עבודה לעדכן את הבוסית שהיא בסוף לא חוזרת - וכן כמה ימים מראש צריכה לעדכן?
2. האם היא תהיה זכאית בעוד חודש לקבל דמי אבטלה (תקופת הארכת חל"ד)

• הוסף לסימניות
1. אני לא יודע כמה זמן היא עובדת שם, אבל בדר"כ צריך להודיע חודש לפני סיום העבודה, כך שאם היא רק מודיעה על הארכת חל"ד, היא תצטרך אח"כ עוד חודש ליידע על עזיבת העבודה, ואו לעבוד או להחזיר חודש משכורת.
2. יש כללים מאד נדירים לקבל דמי אבטלה בגלל הארכת חל"ד.

• הוסף לסימניות
שואלת בשביל חברה:
כרגע היא בחופשת לידה,
היא אמורה לחזור לעבודתה בעוד חודש,
למעשה היא מחפשת עבודה אחרת
1. האם היא יכולה לעדכן את הבוסית שהיא מאריכה את החופשת לידה בחודש (נניח)
(ז"א שהיא חוזרת בעוד חודשיים) ואם/וכשהיא תמצא עבודה לעדכן את הבוסית שהיא בסוף לא חוזרת - וכן כמה ימים מראש צריכה לעדכן?
2. האם היא תהיה זכאית בעוד חודש לקבל דמי אבטלה (תקופת הארכת חל"ד)
אני עשיתי ככה
בסוף חזרתי לעבודה הקודמת, כי לא מצאתי משהו
המעביד חייב לשמור את המשרה נראה לי חצי שנה.
אבל כמובן שלא קיבלתי דמי אבטלה.
לפני שעוזבים צריך להודיע חודש מראש,
אבל כמובן שזה לא כ"כ משנה אם מאריכים חל"ד
כי מהרגע שהודיע שעוד חודש היא עוזבת
99% מהמעסיקים לא יגידו לה לחזור לחודש....

• הוסף לסימניות
תסתכלו בכל זכות
כי אני עשיתי משהו דומה
ויש המון המון חוקים בענין
מאד תלוי כמה זמן היא עובדת שם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה