התפטרות מהעבודה

• הוסף לסימניות
אני שוקלת להתפטר מהעבודה,
האם אני אמורה לקבל פיצויים?
והאם אוכל לחתום אבטלה אח"כ?
אודה לתשובתכם

• הוסף לסימניות
ואם מקום העבודה מפטר אותי- איך מחשבים את השלמת הפיצויים?

• הוסף לסימניות
איך אפשר לבדוק את זה? ומה זה אומר?

והאם זה ההבדל בין התפטרות מעצמי לבין פיטורין ממקום העבודה?
תקחי תלוש אחרון ותחשבני כמה אחוז הפרשו לך
במדה והפרישו 8.33 אז לא צריך להשלים כלום
ובמדה והפרשיו רק 6 % אז אם מפטרים אותך צריך להשלים לך את זה

בהצלחה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בגדול זה נכון שבמקרה של התפטרות שלא מזכה בפיצויים את מפסידה את ההפרש של 2.3%
אבל זה לא מדויק כי אם עבדת מספר שנים והשכר הנוכחי גבוה משמעותית מהשכר ההתחלתי אז את מפסידה קצת יותר כי החישוב נעשה על בסיס של שכר אחרון כפול וותק.

• הוסף לסימניות
תודה לכל העונים.
כפי שהבנתי אין לי כ"כ מה להפסיד בפיטורין מרצוני.
שאלה נוספת- הפיצויים שאני מושכת בעצם יורדים מהפנסיה?
והאם אני מקבלת אותם בתשלום אחד?

• הוסף לסימניות
מה שבטוח שבביטוח לאומי לא כזה פשוט לקבל משהו... וגם אבטלה אפשר לחתום עד 50 יום אלא אם את יותר מגיל 25

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול - אם מפטרים אותי אני מקבלת גם משכורת לכל שנה וגם את הפיצויים שבפנסיה?

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול - אם מפטרים אותי אני מקבלת גם משכורת לכל שנה וגם את הפיצויים שבפנסיה?
את מקבלת משכורת לכל שנה בקיזוז הפיצויים שכבר נצברו לך בקופת הפנסיה,
אותם את יכולה לבחור למשוך מיידית או להשאיר עבור הפנסיה (מהווה כשליש מהקצבה החודשית)

• הוסף לסימניות
זה תלוי אם יש סעיף 14 ואם אני זוכרת נכון - החוק של כל חוזה הוא עם סעיף 14

לא כל המעסיקים יודעים או רוצים לדעת מזה

ולא מקבלים מיד דמי אבטלה - מחכים נראה לי 90 יום ואם אינני טועה ה-90 יום יורדים מסה"כ ה-175 יום של האבטלה - מייעצת להסתכל באתר כל זכות

אם פיטרו אותך או נגמר החוזה (למשל - בהחלפת יולדת שחזרה) מקבלים מיד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה