התקנתי את ה CS5 עם האקטיבציה אבל >>

• הוסף לסימניות
אחרי כמה חודשים קרס המחשב והתקנתי שוב.
בינתיים, לא הספקתי לעשות ל CS5 דיאקטיבציה.
עכשיו אם אני רוצה להתקין במחשב השני שלי, הוא
אומר שיש שתי גרסות מותקנות.

מה הפתרון לזה?

• הוסף לסימניות
את מתכוונת שבתהליך אקטיבצייה הוא מודיע לך על כך שהתוכנה מותקנת כבר בשני מקומות?

• הוסף לסימניות
הכוונה כשאני מתקינה שוב במחשב נוסף [שאמור להיות המחשב השני
ולא אמורה להיות בעיית רשיון] הוא מודיע לי שהוא כבר מותקן בשני מחשבים.

• הוסף לסימניות
בהתקנת מערכת הפעלה נוצא מזה יחודי למחשב המכונה GUID

על פיו מערכות שונות מנפיקות רישוי לתוכנה בתהליך אקטיבציה
מיכוון שיצאת כבר אקטיבציה פעם מול אדובי המערכת חושבת שאת מנסה להתקין על מחשב שלישי

כדי לסדר זאת עליך לפנות לאדובי למספר התמיכה שלהם ולהסביר להם כי המחשב עבר פירמוט וזו התקנה שנייה של התוכנה ולא שלישית

הם יסדרו זאת מהצד שלהם במערכת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DVD COAN;663896:

אתה מתכוון ל UUID .

כי GUID זה סוג של מחיצת אתחול, כמו שיש MBR יש גם GUID (בעיקר שימושי במק ובכמה סוגים של לינוקס).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;665209:
אתה מתכוון ל UUID .

כי GUID זה סוג של מחיצת אתחול, כמו שיש MBR יש גם GUID (בעיקר שימושי במק ובכמה סוגים של לינוקס).
תודה על התיקון הקלדה מהירה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DVD COAN;663896:

על פיו מערכות שונות מנפיקות רישוי לתוכנה בתהליך אקטיבציה
מיכוון שיצאת כבר אקטיבציה פעם מול אדובי המערכת חושבת שאת מנסה להתקין על מחשב שלישי

כדי לסדר זאת עליך לפנות לאדובי למספר התמיכה שלהם ולהסביר להם כי המחשב עבר פירמוט וזו התקנה שנייה של התוכנה ולא שלישית

הם יסדרו זאת מהצד שלהם במערכת

קרה לי גם כן. ומכאן ולהבא דעו שלפני פרמוט יש לעשות" הסרת הפעלה" דהיינו ביטול האקטיבציה.
כך אמרו לי בקוויטסופט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה