התקנת דיסק קשיח נוסף למחשב

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת להוסיף למחשבי דיסק קשיח נוסף על מה שכבר יש בו ולהתקין בו מערכת הפעלה אחרת ממה שיש בדיסק הראשון. אודה מאד למי שיוכל להדריכני מעט.

• הוסף לסימניות
השאלה היא האם את מעוניינת להשאיר גם את המערכת הישנה או לא (זה הבדל קטן בתהליך)

• הוסף לסימניות
להתחיל התקנה רגילה רק להתקין על הדיסק השני.

• הוסף לסימניות
התכוונתי יותר להדרכה איך מתקינים את הדיסק הנוסף שכרגע אינו מחובר.

• הוסף לסימניות
צריך כבל sata נוסף, וגם עוד כבל חשמל מהספק כח.
מחברים לתוך המחשב עם שני הכבלים הללו.
ומפעילים את המחשב.

• הוסף לסימניות
יש לי במחשב 2 דיסקים [פיזיים]. הראשון של המערכת, והשני של איחסון.
יש לי עוד דיסק ישן, ואני מעוניין לחבר אותו. החלפתי אותו עם מה שנמצא כעת במחשב. אני מפעיל את המחשב, והמחשב לא נדלק. הוא מתחיל לעלות, ושוב נכבה ונדלק וחוזר חלילה.
איפה הבעיה?

• הוסף לסימניות
החלפת אותו עם האחסון או עם הראשי?

• הוסף לסימניות
עם האיחסון. ברור.

• הוסף לסימניות
תחליף בין החיבורים של הדיסקים כדי שהמחשב יעלה מתוך הדיסק השני

• הוסף לסימניות
סורי, לא הבנתי את דבריך..
יש לי כעת ssd של המערכת + כונן רגיל לאיחסון. אני רוצה להחליף את כונן האיחסון [הרגיל] העכשווי עם כונן אחר, שגם הוא רגיל ולא ssd.
מה לעשות? אני מחליף בינהם, והמחשב לא עולה, בו בזמן שהדיסק של המערכת [ה-ssd] לא נגעתי בו.

תודה.

• הוסף לסימניות
התקנת בכלל מערכת הפעלה על הSSD?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1721992:
התקנת בכלל מערכת הפעלה על הSSD?
מה זו השאלה הזו? :)
המחשב קיים ועומד כבר אלפיים שנה, עם כל מה שצריך.
רק לרגע אני רוצה לחבר איזה קשיח מחבר, ואני לא מצליח..

• הוסף לסימניות
הבנתי.
כנראה שהביוס מוגדר לעלות מהדיסק השני. תיכנס לביוס ותראה איזה דיסק מופיע לו ראשון.

• הוסף לסימניות
מה אתה מתכווין? בדיסק המערכת לא נגעתי. מה זה משנה לביום איזה כונן איחסון ישנו? ואם אסיר בכלל את כונן האיחסון, המחשב לא יעבוד?

• הוסף לסימניות
תבדוק שניה, כשאתה מדליק את המחשב רק עם הssd הוא עולה טוב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1722004:
מה אתה מתכווין? בדיסק המערכת לא נגעתי. מה זה משנה לביום איזה כונן איחסון ישנו? ואם אסיר בכלל את כונן האיחסון, המחשב לא יעבוד?

יכול להיות 2 אפשרויות

1. כשהתקינו את המע הפעלה על ה ssd , לא ניתקו את הדיסק הרגיל (כמו שבסיסי לעשות ...) והוא התקין את ה bootloader על הדיסק הרגיל .
זא שאפילו שהמע הפעלה באמת נמצאת על ה SSD היא לא יכולה לעלות בלי הדיסק הרגיל.
אפשר לנסות לתקן את זה עם הכלים של וינדוס או אפילו עם מתקן התחול שנמצא בדיסק ההתקנה. או ידנית דרך שורת הפקודה.

2. יש לוחות-אם שה BIOS משתגע אם משנים לו את הדיסקים , ואפילו שהסדר היה שאתחול יהיה ב sata1 שזה ה ssd , אם החילו דיסקי הוא חוזר לסדר sata0 ראשון וכו׳

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1721707:
סורי, לא הבנתי את דבריך..
יש לי כעת ssd של המערכת + כונן רגיל לאיחסון. אני רוצה להחליף את כונן האיחסון [הרגיל] העכשווי עם כונן אחר, שגם הוא רגיל ולא ssd.
מה לעשות? אני מחליף בינהם, והמחשב לא עולה, בו בזמן שהדיסק של המערכת [ה-ssd] לא נגעתי בו.

תודה.
תחליף בין החיבורים ותראה שהכל עובד... הסברים אחר כך

• הוסף לסימניות
עידכון

החלפתי בין החיבורים, ו... הכל עלה ב"ה. כמו שמר 22 כתב לעשות. יישר כוח.

נו, מה אתה אומר?
מה ההגיון שטמון בזה?
[הבטחת :D]

אגב, 3 פינות ו-bris, בדקתי, והמערכת עלתה גם ללא דיסק האיחסון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה