התקנת חלונות 7 (במחשב שהיה עם 10)

• פותח הנושא sby
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי מחשב נייח עם כונן ssd, שהיה מותקן עליו win10.
אני רוצה להתקין עליו את win7 , במקום ה10, אך כשאני מכניסה את דיסק ההתקנה - דיסק הssd אינו מזוהה ואני לא יכולה לבחור אותו כיעד להתקנת מערכת ההפעלה.

משהו יודע מדוע? מה ניתן לעשות? (אני לא רוצה להשאר עם 10)

• הוסף לסימניות
לא בטוח שאפשר , אם זה מחשב חדש (מ 2016 כבר יש כאלה) יש כאלה שאין להם דרייברים ל 7

בקשר לאתחול , צריך להכנס לביוס ולשנות את האתחול ל LEGACY או CSM במקום EFI/UEFI
וגם לבטל את הSECURE BOOT

בכל אופן אני מאוד לא ממליץ לעשות את זה
אפשר בקלות להתאים את ה 10 שיקראה ממש כמו 7
וינ7 כבר יצא לפנסיה מזמן (היא כמעט בת 10 שנים), בעיקר היא מאוד לא מאובטחת , הרבה ישומים חדשים והתקני חומרה לא יעבדו כשורה או בכלל על 7.

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת, כרגע המחשב ללא מערכת הפעלה כך שאין לי דרך לדעת.
גם כאשר בטלתי בביוס את הsecure boot ושיניתי לcsm, עדיין הדיסק של הssd לא מזוהה.
(HDD רגיל כן מזוהה)

• הוסף לסימניות
בקר הדיסק SATA על ACHI או על RST?
לא ממליץ!!

כעיקרון מיקרוסופט ממעבדי דור 7 עשו יד אחת עם אינטל שלא יתמוך ווינדוס 7 ברגיל( יש אפשרות לעקוף..)

בהצלחה

אם ההתחל מעצבן אתכם ניתן להתקין התחל ישן

• הוסף לסימניות
אפשר בקלות להתאים את ה 10 שיקראה ממש כמו 7

מה פירוש אפשר להתאים אותו שיהיה כמו 7 ? יש איזה הגדרה שיחזור כל המראה של 7? איך עושים זאת (נכון הלחצן יש יישום מיוחד שמחזיר את הישן אבל יש עוד אלפי שינויים ודברים שהזיזו או הסירו מהתפריט וכו')

• הוסף לסימניות
אם אתה מתכוון לתפריט התחל, יש תוכנה מצויינת בשם
Classic Start Menu.

• הוסף לסימניות
אם אתה מתכוון לתפריט התחל, יש תוכנה מצויינת בשם
Classic Start Menu.

כמדומני שהיא קצת קודחת כי עולה כסף ונסיון וכו

CLASSIC SHELL

מעולה ממש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה