דרוש מידע התקנת פוטושופ

• הוסף לסימניות
יש קורס אונליין חרדי כולל חומרים
פרטים במייל הזה:
beotzma10 gmail.com
יש קורס מקוצר וקורס מורחב
מקבלים גם כרטיס סטודנט בשביל רב קו

לגבי התוכנה
אם טכנאי מתקין לך רוב הסיכויים שזה פרוץ כך שאין שום סיבה לשלם סתם
אפשר להתקין לבד את הגרסה הפרוצה בעברית מכאן
מומלץ הגירסה בעברית?

• הוסף לסימניות
מה שהציעו לך ב600 ש"ח זה הגרסה האחרונה? עם בינה?
הרגיש לי שהוא לא מספיק ידע מה הוא דיבר.
הוא אמר לי שלכאורה יש את בינה ואין סיבה שלו. כל דבר היה נראה לו שיש...

• הוסף לסימניות
עוד לפני ההתקנה. רק שילמתי, נכנסתי לקישור שנשלח לי למייל בשביל לאשר את החשבון ואז זה קרה
מוזר. אולי טעית באיזה תו בסיסמא...
אבל הוא לא הביא לך במייל קישור להוריד את הקרייאטיב קלוד. התוכנה שמשם מתקינים את הפוטושופ?

• הוסף לסימניות
מוזר. אולי טעית באיזה תו בסיסמא...
אבל הוא לא הביא לך במייל קישור להוריד את הקרייאטיב קלוד. התוכנה שמשם מתקינים את הפוטושופ?
עוד לא עשיתי סיסמא אפילו. זה היה מתי שהייתי צריכה לבחור סיסמא.

זה מה שנשלח לי למייל:

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2023-11-08 172452.png
    צילום מסך 2023-11-08 172452.png
    KB 75.1 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2023-11-08 215519.png
    צילום מסך 2023-11-08 215519.png
    KB 37.6 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
נותן לי לאשר חשבון, וזה שולח לי קוד אישור חד פעמי למייל. אחרי זה נותן לי להמציא סיסמא, וזהו... שם נעצר.
יתכן שנט פרי חוסמים את האפשרות להתקנה של פוטושופ עם בינה
את צריכה לפנות אליהם ולנסות שיפתחו וכו או להתקין את זה בלי נטפרי ואח"כ להתחבר שוב לנטפרי
ואגב החסימה מאוד מפריעה לתמונות של בינה והמון פעמים זה נחסם אז אולי לא ממש שווה כל הסיפור הזה...

• הוסף לסימניות
יתכן שנט פרי חוסמים את האפשרות להתקנה של פוטושופ עם בינה
את צריכה לפנות אליהם ולנסות שיפתחו וכו או להתקין את זה בלי נטפרי ואח"כ להתחבר שוב לנטפרי
ואגב החסימה מאוד מפריעה לתמונות של בינה והמון פעמים זה נחסם אז אולי לא ממש שווה כל הסיפור הזה...
לא חושבת שזה קשור. ראית את התמונת מסך שהעליתי? זה נראה בעיה באתר.
אני מכירה הרבה עם נטפרי שהתקינו ככה.
והבינה פחות קריטי לי, סתם אני מעדיפה תוכנה לא פרוצה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה נראה פצצה אבל נטפרי לא נותן לי להוריד את הקורסים :cry:
חוץ מהסרטון הראשון שנראה חסום, הכל פתוח ניתן לצפות וכן להוריד דרך האתר הזה או כל אתר אחר להורדה מיוטיוב

ללחוץ על הסמל של יוטיוב ולהעתיק את הקישור של החלון שנפתח
משום מה לוקח לו ממש הרבה זמן

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
נותן לי לאשר חשבון, וזה שולח לי קוד אישור חד פעמי למייל. אחרי זה נותן לי להמציא סיסמא, וזהו... שם נעצר.
מכיר את הבעיה. זה משהו באתר של אדובי.
תיכנסי לאתר של אדובי דרך גוגל לא דרך המייל. ואז תיכנסי לחשבון שם אח"כ הוא יזהה אותך אוטומטי...
עוד אפשרות לעשות את הפעולה בגלישה נסתרת. להתחבר שם ואז אחרי שיש לך סיסמא לחזור לאתר בגלישה רגילה.

תנסי כמה פעמים. אם זה לא עוזר תצרי קשר בתמיכה של אדובי. יש להם מענה ותמיכה די מהירה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מכיר את הבעיה. זה משהו באתר של אדובי.
תיכנסי לאתר של אדובי דרך גוגל לא דרך המייל. ואז תיכנסי לחשבון שם אח"כ הוא יזהה אותך אוטומטי...
עוד אפשרות לעשות את הפעולה בגלישה נסתרת. להתחבר שם ואז אחרי שיש לך סיסמא לחזור לאתר בגלישה רגילה.

תנסי כמה פעמים. אם זה לא עוזר תצרי קשר בתמיכה של אדובי. יש להם מענה ותמיכה די מהירה
תודה ענקית. סוף סוף הצלחתי להתקין.

• הוסף לסימניות
אני כותב שוב
מי שמעוניין בפרוץ העלתי קישור להתקנה של הגרסה האחרונה
אל תשלמו שקל לטכנאי
אשמח לעזרה
הורדתי את התוכנה, אני מנסה לחלץ ומקבלת את השגיאה הבאה:
אתה יודע מה זה אומר ואיך אפשר לפתור את הבעיה?
1738620202161.png

• הוסף לסימניות
הי אני מעונינת להוריד חינמי את תוכנת פוטו שופ,
אשמח לקבלת קישור תקין.
תודה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה