התקנת קודאקים לא עוזרת---

• הוסף לסימניות
פרמייר לא קורא פורמטים רבים (MPEG MOV VOB ועוד)
הבנתי שמסתבר והבעיה היא בחסר בקודאקים.
הורדתי מאיזה קישור שהיה לי כמה חב',
התקנתי את כולם, ו... אפס. כלום לא השתנה.

משהו יכול להדריך אותי אילו קודאקים בדיוק להתקין?

תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
כשמתקינים מספר חבילות של קודקים לעיתים יש התנקשות ביניהם שיוצרת בעיות- תזהר!

• הוסף לסימניות
למיטב ידיעתי רק פרימייר מגירסה cs5 ומעלה יודע לקרוא קבצי VOB והדומים לו...

• הוסף לסימניות
יש לי CS5.5 כך שפרמייר אמור לקרוא.
בקשר להתקנת מס' חבילות- לגבַי זה כבר אבוד.
התקנתי ולא עזר.
השאלה היא מה הלאה?
משהו יכול לכוון אותי; "תורידי את חב' X מאתר Y"?
בבקשה! זה ממש דחוף!

• הוסף לסימניות
משהו יכול לעזור לי?

• הוסף לסימניות
משהו יכול לעזור לי?
כן. זה פשוט גרסה לא מושלמת. עברתי עם זה סרטים בהתקנה של cs5. כנראה התקנה עם פאטצ' או מה ולא עם סריאל חוקי/בן דוד שלו
זה אל מקבל חלק מהפורמטים, ולפעמים מביא רק סאונד, למשל בקבצי hd
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מה ניתן לעשות עכשיו?

• הוסף לסימניות
לא יודעת. אני שילמתי טבין ותקילין למישהו מקצועי שהתקין לי, בואי לא נסתבך פה מה בדיוק
:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איכות;841504:
מה ניתן לעשות עכשיו?
להסיר את ההתקנה, ולחפש טכנאי מומחה שיתקין את התוכנה כמו שצריך.

• הוסף לסימניות
יש המלצות לטכנאי למחשבי עריכה????????
אני מחפשת מאוד
תודה.

• הוסף לסימניות
ממליצה מאוד על חננאל , המייל שלו <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> מאוד מיקצועי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רקורדית;869385:
פופקו- 0542416494
10!
ממליצה בכל פה...
רקורדית יש לך טעות במספר
0548416494

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה