התקנת קיובייס

• הוסף לסימניות
באמצע התקנת התוכנה הכנסתי קוד גישה, והוא אומר לי שיש "כשלון בלתי צפוי"
מישהו יודע מה זה?
דחוף מאוד!!
תודה

• הוסף לסימניות
רבינו, הסתדר לך?

• הוסף לסימניות
תוכנה חוקית לגמרי שעלתה כמה מאות שקלים...
המוכר אומר שזה לא קשור אליו..

• הוסף לסימניות
יש סדר בהתקנה איך קיבלת את הקוד? ואיך ביצעת הפעלה? (זה אמור להיות ב2 שלבים)

• הוסף לסימניות

אשמח שמישהו יעזור לי

• הוסף לסימניות
מה הבעיה?
לפי המספרים קודם 1 אחכ 3 ואז 2 (בעיה במספור)

קבצים מצורפים

• 1.png
    1.png
    KB 148.3 · צפיות: 40
  • 2.png
    2.png
    KB 291.1 · צפיות: 44
  • 3.png
    3.png
    KB 238.6 · צפיות: 34
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש סדר בהתקנה איך קיבלת את הקוד? ואיך ביצעת הפעלה? (זה אמור להיות ב2 שלבים)

קניתי כרטיס קול של TASCAM שכלול בו קיובייס, קיבלתי את הקוד על גבי כרטיס נייר, התחלתי את ההתקנה בשלב מסוים זה אמר לי להכניס קוד הורדה, הכנסתי את הקוד וזה אמר לי שיש "כישלון לא צפוי"
מה אני עושה?

• הוסף לסימניות
אףפעם לא הפעלתי קיובס דרך כרטיס קול אבל בשביל להוריד את קיובס לא צריך קוד הורדה

• הוסף לסימניות
אלא איך?

באופן עקרוני כשאני מחבר את הכרטיס קול למחשב, איך אני פותח אותו?
חייב בקיובס או בכל תוכנת עריכת אודיו?

• הוסף לסימניות
טלפון שבור אי אפשר מרחוק...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה