התקנת ראוטר אלחוטי

• הוסף לסימניות
לי היה גם סיפור עם אותו סוג ראוטר בבזק.
אחרי שניסתי להתקין לפי הדרכות שמצאתי בפורום ולא הלך, ואחרי שההתקנה האוטומטית באתר של בזק לא עבדה התקשרתי לבזק.
בהתחלה אמרו לי באמת שאני לא זכאית לתמיכה כי אני לא משלמת חודשי וכו'
ואז אמרתי באופן חד משמעי שאין כזה דבר לא לתת תמיכה למוצר כי הוא לא תקין וכו' ושיבדוק ויראה.
הטכנאי באמת ניסה לפחות שעה שעתיים לסדר את הבעיה והוא טען שהראוטר בעייתי וכו' עד שבסוף בסוף סודר.
(יכול להיות שהם שולחים פשוט מחודש ולא חדש...)

• הוסף לסימניות
אם אתם גרים קרוב לחנויות בזק, לכו לחנות תגידו שזה לא תקין יחליפו לכם, תנסו אחר, אין מה להפסיד.

• הוסף לסימניות
יש לי ראוטר של בזק.
איפה מגדירים את הספק?

• הוסף לסימניות
היה לי גם כן ראוטר כזה ויש לו בעיה, הוא לא נותן כתובת ip למחשב כל עוד הוא לא מחובר לספק אינטרנט, דא עקא שאי אפשר לחבר אותו עד שנכנסים לממשק ניהול של הראוטר ומגדירים את החיבור.
נראה לי שהבעיה נפטרה אצלי כשחיברתי למחשב עם כבל ואז הדפדפן לוקח אוטומטית לדף הגדרות של בזק.
בכל מקרה אני מאמין שאם תגדירי כתובת IP ידנית למחשב אז זה יסתדר, הכתובת של הראוטרים של בזק היא 10.0.0.138
ולכן הכתובת הפנימית צריכה להיות לדוגמא 10.0.0.5
אחר כך שם משתמש Admin
וסיסמא Admin

• הוסף לסימניות
אני מצליח ליכנס לראוטר. אבל אני לא יודע באיזה לשונית מגדירים את הספק?

הכל באנגלית ובנתיים אני לא מכיר אנגלית?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י g2035;1520110:
אני מצליח ליכנס לראוטר. אבל אני לא יודע באיזה לשונית מגדירים את הספק?

הכל באנגלית ובנתיים אני לא מכיר אנגלית?

אז למה שלא תעשה דרך האתר של בזק כאן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה