התקנת WINDOWS 10

• הוסף לסימניות
אני בשלבי עדכון המחשב שלי (WINDOWS 7) ל10.
רציתי לשאול לגבי החומר שבמחשב - האם מספיק לגבות אותו בכונן פנימי נוסף במחשב (כונן D), כאשר מערכת ההפעלה מותקנת על כונן C?
או שחייבים גם גיבוי חיצוני?
כמו כן, מה קורה עם תוכנות שמותקנות במחשב? האם הן תשארנה מותקנות?

• הוסף לסימניות
אם אתה לא בקי במה שאתה עושה, עדיף בכונן חיצוני.
בלי קשר, תמיד, אבל תמיד!, שהחומר יהיה בשני מקומות (המקור וגיבוי אחד). שיחזור עולה פי 5 מדיסק קשיח חדש, אם לא יותר.

• הוסף לסימניות
תודה.
האמת שאני די בקיאה במחשבים, לכן אני שואלת.
ומה לגבי התוכנות? (השאלה אם להעתיק גם את קבצי ההתקנה שלהן)

• הוסף לסימניות
אם אתה לא בקי במה שאתה עושה, עדיף בכונן חיצוני.
בלי קשר, תמיד, אבל תמיד!, שהחומר יהיה בשני מקומות (המקור וגיבוי אחד). שיחזור עולה פי 5 מדיסק קשיח חדש, אם לא יותר.
ומה לגבי התוכנות? כדאי להעתיק גם אותן או את קבצי ההתקנה שלהן?

• הוסף לסימניות
ומה לגבי התוכנות? כדאי להעתיק גם אותן או את קבצי ההתקנה שלהן?

אם כדבריך.....

ויש לך שני מחיצות C וD והחומר נמצא על הC

ניתן להעלות דיסק התקנה ולמחוק רק את מחיצות C
ולהתקין ווינדוס מחדש

בזהירות!!!
לגבי התוכנות קבצי התקנה כמובן

• הוסף לסימניות
אם כדבריך.....

ויש לך שני מחיצות C וD והחומר נמצא על הC

ניתן להעלות דיסק התקנה ולמחוק רק את מחיצות C
ולהתקין ווינדוס מחדש

בזהירות!!!
לגבי התוכנות קבצי התקנה כמובן
תודה!!!
החלטתי ליתר ביטחון לגבות גם בכונן חיצוני...

• הוסף לסימניות
מה עם תוכנות שאין לי קבצי התקנה שלהן?
ובאופן כללי, אצטרך להתקין את כל התכנות מחדש?

בהתקנה נקיה אכן כן
הכל מחדש
מהמסד עד הטפחות
דרייברים תוכנות הגדרות וכו וכו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה