דרוש מידע התקציב נמוך לצערי :( ולצלם אני חייבת

• הוסף לסימניות
תשאלי אותו. נראה לי יד ראשונה. הוא מביא מחו"ל

• הוסף לסימניות
יש לי מספר של איזה סוכן שהוא מוכר מצלמות במחירים נמוכים מאוד!!
את דגם 185 הוא מוכר באיזור 500 ש"ח (אולי אפילו יותר זול)
אני ינסה לבדוק אם יש לי את המספר, ואם יהיה לי אני יכתוב פה...

אם יש לך את המספר-אשמח

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
צריך לבדוק יותר לעומק... זה לא רק מראה בומבסטי או לא..
מעניין באמת:)

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר את הדגם M200?
זה טוב?
ומה עדיף M200 או G7?

• הוסף לסימניות
@צדפית אשמח לשמוע האם יש לך ניסיון ארוך איתו לדעת אם הוא אמין האם יש לו איזה חנות ? האם יש עם מי לדבר אחרי הקניה ?
סליחה על כל השאלות פשוט אני רוצה לקנות מספר מצלמות ומחפשת סוכן זול אבל אמין.

• הוסף לסימניות
תראי אני אישית רוצה להזמין ממנו.
אבל קודם בדקתי אם זה הגיע לחברה שלי ואז אמרתי שאני אזמין.
דבר ראשון עד שהוא מביא לך את המצלמה שהזמנת את לא משלמת לו שקל!!!!!!
דבר שני זה לוקח לו חודש וחצי חודשיים
חנות אני לא יודעת אם יש לו, ואחריות אני לא הייתי סומכת, גם אם הוא היה אומר לי שיש...
כי איך אני יעביר לו??? הוא יבוא עד אלי לקחת את המצלמה???
אבל בסופו של דבר זה מגיע!!!

• הוסף לסימניות
שאלה כללית: אם אני קונה מצלמה ומוציא את הווי פיי, האחריות יורדת?

• הוסף לסימניות
הסוכן הנ"ל לא עונה כבר יומיים בכלל
אם יש למשהי מספר סוכן זול ממש
אשמח לקבלו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה