בקשה התרסקות נחמן גרשונוביץ

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני דיי אהבתי את הספרים הראשונים (קניתי כשמכרו את כל חמשת החלקים ב 50 ש"ח..)
באיזשהו שלב זה מסתעף ומתרחב להרבה דמויות ואלפי טוויסטים מטורפים (חלק יאהבו, חלק פחות)
כרגע לא קניתי את החלק השישי
(קשה לי לקנות חלק אחד במחיר של יותר מהחמישה שקניתי.. פסיכולוגי..)
אני גם מחכה לדעת האם זה החלק האחרון ואז אני אלך לקנות (קשה לי עם סדרת ספרים, ההרגשה שלא סיימת את הסיפור ששילמת עליו..)
מה שחייב לציין: הכתיבה מיוחדת במינה! נתפס לי הצוואר בעקבות התנועה של 'אני אציץ מאחורי הדף ומיד אסגור' - דבר שלא קרה עד סוף הספר...
בכל זאת - נחמן גרשונוביץ...

• הוסף לסימניות
החלק השישי הוא לא האחרון
פשוט קנינו אותו ויש לי את כל הסדרה ולא ידעתי אם להתחיל לקרוא שיש עד 6
ולקח לו הרבה זמן בערך עשור עד שהוא הוציא את 6
ומי יודע מתי הוא יוציא את 7
אבל תודה בכול זאת

• הוסף לסימניות
סדרה מהממת בכל קנה מידה אפשרי. הסופר המועדף עלי ביותר. אם קשה לך עם סדרה יש לו גם ספרים בודדים כמו טעות אופטית, 401, ברית של גנבים ועוד.

• הוסף לסימניות
לא נעים להרוס את הביקורת

ממש ממש לא נהנתי, ואני קוראת הכל והמוןןן
י שתאורי אלימות מזעזעים, סדיסטיים אפילו
וגם לא עפתי על הרמה של הכתיבה
בכלל לא

לא קראתי את כל הסדרה אבל די רפרפתי על הספרים כולם בסדרה, ואת הראשונים קראתי.
בגלל התאורים המחרידיייים לא ממליצה לילדים קטנים

• הוסף לסימניות
לא נעים להרוס את הביקורת

ממש ממש לא נהנתי, ואני קוראת הכל והמוןןן
י שתאורי אלימות מזעזעים, סדיסטיים אפילו
וגם לא עפתי על הרמה של הכתיבה
בכלל לא

לא קראתי את כל הסדרה אבל די רפרפתי על הספרים כולם בסדרה, ואת הראשונים קראתי.
בגלל התאורים המחרידיייים לא ממליצה לילדים קטנים
כל מילה במיוחד בתור אחת שקראתי בגיל צעיר מאוד (לא הרשו אבל תולעת ספרים כמוני לא יכלה לוותר ובלעה הכל) כל עוד מה הילדים שלי יקראו בשליטתי את הספרים של נחמן גרשנוביץ הם לא יקרא האלימות פשוט מזעזעת

• הוסף לסימניות
אני ממש ממש ממש אהבתי את הסידרה, וחלק 6 מטורף, מה שכן עדיין לא נגמר וצריך לחכות ל7
בכללי רוב הספרים שלו מורכבים וממש גאוניים, אני ממש אוהב את הסיגנון שלו אפילו שאני בטוח שיש כאלה שיחלקו עלי.

• הוסף לסימניות
אני תולעת ספרים
ואת הסדרה הזו לא הצלחתי לגמור
נראה לי הסופר בעצמו עוד לא תכנן את העלילה עד הסוף
מתחיל מבטיח ומסתעף ומסתעף ללא תוחלת.
מאכזב ממש
כל מילה.
אחרי הספרים האלה הגעתי למסקנה שסופר לא צריך כישורים מיוחדים.

• הוסף לסימניות
התחלתי ספר אחד שלו, משהו על איזה אחד בשם ארמסטרונג שהוא ניאו נאצי משהו כזה... זה היה מחריד! היה שם גם אלימות רגילה וגם אלימות פסיכולוגית קשה. מי שנהנה מזה הוא או מזוכיסט או סדיסט...

• הוסף לסימניות
נחמן גרשנוביץ - ממה שאני יודעת עבר סיפור חיים אישי מטלטל מאד
והספרים הראשונים שלו היו באמת מאז...

• הוסף לסימניות
כיום הספרים בחנויות החרדיות מתחרים ביניהם על תיאורים אלימים וגרפיים, כמה שהספר יותר נוטף דם (מילולית ממש, כמו חלק מספרי @יונה ספיר) הספר יותר יקר ונחטף
עצוב
ובכל זאת אותי הספרים של חמן גרשנוביץ החרידו יותר מאשר הספרים של יונה ספיר

• הוסף לסימניות
סליחה על הגלישה,אבל יש ספרים שממש מביכים אותי....
כל הלוחמי שב"כ, והערצה לדמויות שנתפסות כמעט (או לא כמעט) מסטיות עם היכולות שלהם.
וזה כזה מצחיק או עצוב שאחר כך אומרים נמות ולא נתגייס.....

• הוסף לסימניות
סליחה על הגלישה,אבל יש ספרים שממש מביכים אותי....
כל הלוחמי שב"כ, והערצה לדמויות שנתפסות כמעט (או לא כמעט) מסטיות עם היכולות שלהם.
וזה כזה מצחיק או עצוב שאחר כך אומרים נמות ולא נתגייס.....
אין הכי נמי, באמת אני לא מסכים עם הקריאה הזו. לא חושב שצריך להעריץ לוחם שב"כ, הערצה שייכת בתלמידי חכמים, אבל הלוחמים האלו באמת מוסרים את נפשם למען עם ישראל, וזו זכות מטורפת!

• הוסף לסימניות
הספר דם קר לא נוגע בקרסוליים של ספרי נחמן גרשונוביץ, וטוב שכך.
התיאורים של נחמן גרשונוביץ הם.. האממ...
התחלתי ספר אחד שלו, משהו על איזה אחד בשם ארמסטרונג שהוא ניאו נאצי משהו כזה... זה היה מחריד! היה שם גם אלימות רגילה וגם אלימות פסיכולוגית קשה. מי שנהנה מזה הוא או מזוכיסט או סדיסט...
מסכימה עם כל מילה ויותר מכך.
הספר הזה היה ממש לא חכם, ויסלחו לי אוהדיו. בספר הזה כתוב שארמסטרונוג, מנסה לשער מיהו הבוגד (בעוד זה הוא עצמו), הוא מסתכל על ***** וחושב שהוא הבוגד, וזה מסופר דרך העיניים שלו! שזה ממש לא הגיוני.

• הוסף לסימניות
יש ספרים בספרות "החרדית" קצת יותר גרועים מדם קר...
יש איזו סדרה אני חושבת על ההתעללות של אנשים החוק הישראלים בחרדים... נטע לביא או משו כזה
בכל אופן נמנעתי מלקרוא רק מהתיאורים של חברות, שאגב לא עשויות מסוכר....
ובכללי הכתיבה של יונה ספיר מקצועית מאוד, למרות שגם לי יש הרבה ביקורת על האלילות שנהייתה מאייל.

• הוסף לסימניות
אין הכי נמי, באמת אני לא מסכים עם הקריאה הזו. לא חושב שצריך להעריץ לוחם שב"כ, הערצה שייכת בתלמידי חכמים, אבל הלוחמים האלו באמת מוסרים את נפשם למען עם ישראל, וזו זכות מטורפת!
מסכימה לגמרי!
ואנחנו חייבים להם הכרת הטוב עצומה.
ועדיין.
סדרת ספרים חרדית בסימן הערכה לאיש שב"כ?
לא יודעת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....