GENERAL 2G Network GSM 900 / 1800
GSM 850 / 1900 - US version
SIM Mini-SIM
Announced 2007, May
Status Discontinued
נכתב ע"י 050;1237915:תכלס...
1. כמה עולה התוכנית החדשה ללקוח חדש?
35 לחודש + 50 שח סים + 50 שח דמי טיפול ?
אם זה דרך נציג יוצא יותר זול?
2. אפשר לקנות סמסונג E1200 באייבורי ולשים עליו מיד את הסים הכשר של גולן, או שזה לא יעבוד?
יש מכשיר אחר יותר זול?
נכתב ע"י משיקו;1237811:Samsung E1310B
nokia 1208
תומך גולן טלקום והוט מובייל?
תודה מראש!
נכתב ע"י משיקו;1237978:אולי את תוכלי לברר לי?
נכתב ע"י רמה פלוס;1237280:זו רשימת התדרים..
בתרגום למעשה - כל מכשיר נתמך ע"י גולן טלקום. [אני מדבר על כשרים]..
הפירוט שגולן מפרטים ע"י התמונה [באתר שלהם, ושהועלתה לכאן לעיל] מיותר בעליל, כי ישנם עוד אין ספור מכשירים שנתמכים ע"י גולן.
זה עניין של תדרים, לא עניין של מכשירים.
נכתב ע"י אפרתה;1238189:מי יוכל להציע לי מכשיר כשר תומך גולן שהוא זול וחזק מאוד?
עד עכשיו אני עם נוקיה סליידר, הוא חזק כמו ברזל. יש משהו ברמה הזו וזול?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים