"ה' שפתי תפתח"

• הוסף לסימניות
ציור ראשון בלוח גרפי..
אשמח לקבל חוות דעת
(הרקע זה תמונה מעובדת באילוס')

קבצים מצורפים

• 000.png
    KB 940.2 · צפיות: 44
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד!
הדמות ניראת ממש ממודלת...
השיער מעובד מקסים!

אם זה הציור הראשון, מצפים לבאים...

ים הצלחות!
יום נעים

• הוסף לסימניות
מהמם!!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד! השילוב בין הצילום לציור מצוין. החיבור של הדשא נעשה בצורה טובה מאוד.
רק בפרצוף נראה שאת האף צריכים לראות קצת יותר או פחות את העין.

• הוסף לסימניות
השילוב בהחלט נעשה בצורה טובה מאוד! רק מפריעה לי בעין הרגליים של הילדה שלא בפרופורציה הנכונה ומידי אחורנית. (אבל זו דעתי, כמובן שתעשי כראות עינייך)

• הוסף לסימניות
מהממממם
השיער נראה שגע
המון הצלחות!!

• הוסף לסימניות
מקסים!

הצורה בה הטקסט מונח, לדעתי, קצת מפריעה לציור.
זה נראה כאילו רצית שזה יהיה חלק מהציור,
אבל זה לא באמת משתלב.
אני הייתי מוסיף את הטקסט ככותרת,
הייתי מחלק את השורות: ה'-שפתי תפתח-ופי יגיד-תהילתך,
וממקם על החלק הכחול שבשמים שבין העננים.

כמובן שזה גם עניין של טעם אישי.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
היד גדולה מדי, והנקודות על השמלה לא מספיק מפוזרות באופן הגיוני והגרש שמעל ה-ה' הפוך.
זה מה שקפץ לי ישר.
חוץ מזה שבתור עבודה ראשונה-מושקע מאוד בפרטים! והצל בשיער ובגוף נותן תחושה טובה של נפח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה