דרוש מידע ואטסאפ במחשב עם תוכנת bluestacks

• הוסף לסימניות
יש לי כמה שנים תוכנה בשם bluestacks במחשב הנייד שדרכו אפשר להתכתב בוואטסאפ.
בימים האחרונים נכתב לי שמה23/10/2023 התוכנה לא תפעיל את וואטסאפ ואכן זה לא עובד יותר (מצורף תמונה של התוכנה והתגובה מהיום)
האם מישהו מכיר פיתרון לבעיה
או תוכנה אחרת למחשב שבה אפשר להתכתב בוואטסאפ [חשוב: בלי שיש מכשיר סמארטפון או כדומה עם וואטסאפ ע"י סריקת הקוד, את זה אני מכיר ולא מעוניין]

קבצים מצורפים

• לא פעיל יותר רק מ5 ומעלה.jpg
    לא פעיל יותר רק מ5 ומעלה.jpg
    KB 160.7 · צפיות: 74
  • לא פעיל יותר.jpg
    לא פעיל יותר.jpg
    KB 104.4 · צפיות: 76
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
או שתעדכן את הבלוסטאק לגירסה עדכנית 10

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה רבה
ניסתי כמה פעמים כותב לי שגיאה, כנראה המחשב לא מותאם לזה.
איזה שגיאה הוא כותב? תעלה צילום
מה מהתוכנות שכתבת למעלה הכי נח לתיפעול עם וואטסאפ?
נטפרי ממליצים על LDPLYER
והאם במקרה יש תוכנה בעברית?

גם LDPLYER וגם MEMUPLYE אפשר לשנות לעברית
לדעתי בכולם אפשר

• הוסף לסימניות
תודה עזר גם לי
התקנתי את הבלוסטקס בגרסה החדשה
איך אני מיבאת את כל השיחות והאנשי קשר מהגרסה הישנה של בלוסטקס?
אשמח לעזרה
תודה!

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
חסום לי התמונה
תעלה בזיפ
לא מצליח התוכנה כל הזמן כותבת תקלה
מצורף תמונה בזיפ שוב
תודה רבה שאתה מנסה הכל כדי לפתור לי את הבעיה

קבצים מצורפים

• הודעת שגיאה.rar
    KB 71.9 · צפיות: 52
  • הודעת  שגיאה.jpg
    הודעת שגיאה.jpg
    KB 79.3 · צפיות: 45
  • הוסף לסימניות
איך אני מוחקת את החומר (תמונות בעיקר) מהמחשב. זה ממש תוקע לי את המחשב ואין לי מושג איך להגיע לחומר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה